Дарко Лазић добија пријетеће поруке од Вељине екипе

Пјевач Дарко Лазић прије неколико дана примио је пријетеће поруке од извесног Џонија, који му у порукама сугерише да не помиње Вељка Беливука и Марка Миљковића званог звер полицији. Према незваничним информацијама, дотични Џони у порукама поручује фолкеру "да ће имати посла с њим ако их помене полицији".

Магазин 20.04.2021 | 19:06
Дарко Лазић добија пријетеће поруке од Вељине екипе

Здраво, Дарко, Џони је, овако, видим да се правиш луд, дајеш неке изјаве у полицији како ти ауто нисам платио. Како да платим свој ауто који ми никада ниси ни платио, дебилу наркомански. Је**м ти ону маму сељачку, будем ли чуо да поменеш мене, Вељу и Марета, мој си – пише у поруци коју је примио Лазић.

Вељко Беливук и Марко Миљковић, подсјетимо, ухапшени су 4. фебруара као организатори криминалне групе која се сумњичи за отмице, убиства, трговину дрогом и прање новца. Лазић је недавно саслушаван у полицији због аутомобила „мерцедес ЦЛК“ који је 2014. поклонио бившој супрузи Ани Севић. Спекулисало се да је тај аутомобил продао извјесном Николи Црном, који је близак Беливуковом клану. Да ли је Никола Црни слао ове пријетеће поруке Лазићу или се неко представио као он, није познато.

Проблеми с „мерцедесом“ почели су кад је полиција у новембру прошле године примијетила аутомобил паркиран на Звездари. Контролом је утврђено да таблице које су на њему не припадају том аутомобилу, већ „југу“. Ауто је тада пребачен на паркинг МУП, а испоставило се да се „мерцедес“ води на пјевачицу Ану Севић, због чега је она позвана да да изјаву полицији.

– У марту ове године она је у полицији дала изјаву и у њој је објаснила да је ауто прије седам година добила на поклон од бившег супруга, али да га је двије године касније, у договору с Дарком Лазићем, продала. Рекла је и да не зна име и презиме човека коме су продали кола, већ да га само зна по надимку Никола Црни – испричао је извор Курира.

Послије пјевачице, полиција је позвала на саслушање и Лазића, али је он на неко вријеме „нестао“ и полиција није могла да га пронађе. Пјевач се неколико дана никоме није јављао нити је било ко знао гдје је. Наводно, боравио је у викендици пријатеља јер се плашио полиције и да га не повежу са једним од најсуровијих кланова, али и Вељиних људи који су на слободи.

Међутим, кад се коначно појавио, потврдио је причу Севићеве да је ауто продат.

Рекао је да он не зна да ли је „мерцедес“ исплаћен у цјелости јер није у контакту са човјеком коме је аутомобил продао.

Пјевач се поводом овога није јавно оглашавао.

Узнемиравали и Тамару Ђурић

У ћерлији Марка Миљковића прије неколико дана нађен је мобилни телефон и још увијек се проверава да ли је он са овог апарата упућивао позиве и поруке и коме. Иначе, Лазић није прва јавна личност која се нашла на удару Беливукове групе, а међу онима које су већ позивали људи блиски њему и Миљковићу су и старлета Тамара Ðурић, бивша ријалити учесница Јелена Крунић, као и навијач друге Партизанове фракције Раде Петровић.

Ана Севић изјавила је раније за Курир да је Никола Црни дечко ком је њен бивши супруг продао аутомобил, али је открила да га је од њега и купио.

– Дарко је тај спортски ауто поново продао дечку од кога га је и купио. Међутим, новац од њега никад није узео. Спорно је то што се тај ауто води на мене, а договор је био да кад га тај дечко исплати, да се пребаци на њега. Медутим, ауто никад није исплаћен – испричала је Ана Севић.

(Блиц)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Естрадна

20.04.2021 17:30

Мафија

ОДГОВОРИТЕ
Name

Скептик

20.04.2021 17:34

Напокон нормалне вијести, доста је било короне и вакцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Илија

20.04.2021 17:40

Ја,ја Дарко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реп за Скептик

20.04.2021 19:40

Брате свака част за коментар. Капа доле! Дали Капа,Шубара,Фес или Шајкача или Словеначки Шешир(онај са фазановим пером) ста год од тога, велики наклон за коментар. ??

ОДГОВОРИТЕ