Уместо венчања обукла је венчаницу за вакцинацију!

Након што је њено свадбено весеље у Мериленду отказано због пандемије, једна млада прогласила је своју венчаницу хаљином за вакцинацију против ковида 19.

Занимљивости 20.04.2021 | 16:35
Уместо венчања обукла је венчаницу за вакцинацију!

Сара Стадли и њен супруг верили су се 2019. године. Били су спремни да стану на луди камен прошле године и правили су планове за свадбу са око 100 сватова, преноси Бизнис инсајдер.

Многим невестама чији су свадбени планови промењени због пандемије коронавируса на крају се придружила и Сара. Пар је одржао малу церемонију са осам гостију и отказао прославу поводом ступања у брак због мера против ширења вируса, известио је Сан.

Да би донекле поправила ситуацију, Сара је одлучила да прошле недеље ипак обуче хаљину која је била планирана за свадбу, то јест преименује је из венчанице у хаљину за вакцинацију.

Прилика је била нешто мање свечана, али ипак важна – ишла је да прими вакцину против ковида. Што се локације тиче, није то била свечана сала већ фудбалски стадион у Балтимору у држави Мериленд.

„За мене је то (вакцинација) била прослава. Било је толико ниских тренутака током пандемије, толико ствари које су отказане, ова хаљина, ако ништа друго, представља наду“, поручила је Сара Стадли. 

 

(РТС)

Коментари / 0

Оставите коментар