Лепа Лукић новчану помоћ државе спискала у казину!

Лепа Лукић, чим је добила помоћ државе у износу од 90.000 динара, знала је како да их потроши - на коцкање. Кад јој је легла уплата, певачица је отишла у казино у насељу Жарково, где и живи, и играла цео дан.

Забава 20.04.2021 | 14:39
Лепа Лукић новчану помоћ државе спискала у казину!

Певачицу народне музике годинама бије глас да се коцка, о чему је и сама више пута јавно говорила, а од свог највећег порока не одустаје ни у доба короне. Како каже наш извор близак Лепој, њој је најтеже пало затварање локала и полицијски час, јер није могла да ужива у играма и ризичном улагању новца. Зато је, чим су поново почели да раде локали у којима се организују игре на срећу, изашла из куће и посетила један. То се догодило баш у периоду након што јој је легла уплата у износу од 90.000 динара, а коју су као помоћ од државе добили сви они који уживају статус самосталних уметника.

 

Лепа је одмах отишла у банку и подигла цео износ, а одатле се таксијем упутила у своју омиљену коцкарницу у Жаркову, у близини своје куће. У том локалу је провела неколико сати и није жалила пара, а како каже наш извор, зарада јој није била битна, већ само да осети да је поново у игри. Певачица је мало добијала, а мало губила, а на крају је, сума сумарум, кући отишла скоро празних руку. Ипак, није се нимало насекирала, јер је током година каријере умела и да штеди, па није у кризи, а притом има и канадску пензију.

Иначе, њена слика из казина на којој седи за столом и игра карте док на лицу има маску настала је управо тада и већ месец дана кружи интернетом као главна атракција. Многима је, осим маске коју носи док се коцка, хит и њен розе костим, па су коментарисали да је Лепа увек лепа, чак и кад се коцка. Певачица је прокоментарисала недавно насталу слику и свој порок, па је одговорила свима који је исмевају.

 

- Људи мисле да ја спавам у казину, а нисам излазила за време короне 60 дана. Каква је то глупост да не излазим из казина, па не могу да не једем, да не спавам. За моје паре ја могу да будем где год хоћу. Нисам украла, шта се то кога тиче. Народ зна да ја волим да играм, нисам заслужила да ме нападају. Умем да заиграм понекад и не кријем, то зна и врабац, а народ ме није напустио ни ако играм - рекла нам је Лепа.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар