Шта је Хари рекао Вилијаму након сахране принца?

Принчеви Хари и Вилијам поново су се срели на сахрани свог деде, принца Филипа и после емотивне службе у Капели Светог Ђорђа примећени су како заједно одлазе и разговарају.

Свијет 19.04.2021 | 20:50
Шта је Хари рекао Вилијаму након сахране принца?

Сахрана војводе од Единбурга била је први сусрет принчева од прошле године. Односи двојице браће прилично су захладнели после одлуке Харија да напусти краљевске дужности а онда и шокантног интервјуа који су Хари и његова супруга, Меган Маркл дали Опри Винфри у коме су оптужили краљевску породицу за недостатак емпатије и расизам.

Када су браћа после службе склонили црне маске, читачи са усана тврде да је Хари рекао свом брату да је сахрана била "онаква какву је желео", преноси експрес. Војвода од Кембриџа му је одговорио: "Да, била је сјајна, зар не".

Хари је наводно контактирао своју породицу пре доласка у Британију из САД, први пут после годину дана, како би решили несугласице пре сахране принца Филипа. Његова супруга Меган која је у поодмаклој трудноћи, наводно је силно желела да присуствује сахрани али јој лекари нису дозволили.

Током процесије, Хари и Вилијам су ходали раздвојени, са рођаком Питером Филипсом између себе, а у капели су седели на супротним странама, један насупрот другом. После службе, браћа су на кратко прошетала заједно и тада је, тврде читачи са усана, Вилијам рекао да је служба била прелепа, а нарочито музика.

Стручњак за говор тела, Џуди Џејмс каже да су браћа нашла утеху један у другом после емотивне службе и да су изгледали "опуштено" у "природном тренутку јединства" док су ћаскали после сахране.

"Видели смо Харија како баца поглед ка Вилијаму први пут када су изашли из капеле и опростили се са домаћинима, али када су они (Вилијам и његова супруга Кејт Мидлтон) кренули, Хари их је пристигао и ходао и причао са њима. После неколико тренутака пријатељског часкања, Кејт се повукла да поразговара са другима, оставивши браћу насамо у наизглед опуштеној хармонији", рекла је Џејмс.

(Курир)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

777

20.04.2021 07:08

Заболе ме к..... за те масоне и идиоте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

микијелиц

20.04.2021 10:40

Питао Wилијем Харија "бураз имал' ста са стране".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они

20.04.2021 11:46

Они су сад само мужеви својих жена. Оне су им објасниле како стоје ствари.

ОДГОВОРИТЕ