Тамара Грујић:Приведени смо грешком

Новинарка Тамара Грујић, која на Косову и Метохији снима епизоде за емисију "С Тамаром у акцији", рекла је данас Тањугу да је њу и њену екипу грешком привела Косовска полиција и истакла да је сада све у реду и да могу да наставе са снимањем емисије.

Србија 18.04.2021 | 18:48
Тамара Грујић:Приведени смо грешком

"Имали смо мању непријатност, али је важно да је сада све у реду и да можемо да наставимо да снимамо наше емисије", рекла је Грујићева .

Она је захвалила свима на подршци и бризи коју су показали, као и Канцеларији Владе Србије за Косово и Метохију.

Канцеларија за КиМ претходно је објавила да су припадници Косовске полиције привели данас у Вучитрну новинарку Тамару Грујић, која у јужној српској покрајини реализује епизоде за емисију "С Тамаром у акцији", а она је после неколико сати пуштена на слободу.

Директор Канцеларије Петар Петковић казао је да је Грујићеву и чланове њеног тима полиција неколико сати држала у станици, иако нису починили никакво кривично дело, већ су снимали неколико јавних локација за потребе емисије.

(Тањуг)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Приведени грешком?

18.04.2021 21:33

Ма немојте. Хајде, још их и хвалите па их и признајте. Требало је да кажете да су поступали према вама на лош начин. Сваки позитивна потез с њихове стране је за нас лош. Морамо стварати слику о Албанцима као дивљацима! Не знам шта ово наши раде. Зашто ова не кука? Зашто је онај Србин прихватио новчаник од Албанца? Требао је да каже да је празан и да је Албанац украо новац! Треба само негативно о њима! Само негативно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

19.04.2021 04:39

Много дробиш нешто много греше

ОДГОВОРИТЕ