Раздвојило их је неслагање око једне ствари?

Дечак Н. Н., који је пронађен јутрос пошто је нестао у четвртак око поднева у Лазаревцу, заједно са девојчицом Теодором (15), испричао је оцу детаље нестанка. Он је навео да су се он и Теодора у почетку углавном возили аутобусима, док су имали новца и додао да нису правили никакве "лудости".

Србија 18.04.2021 | 15:13
Раздвојило их је неслагање око једне ствари?

- Ненад је пронађен јутрос у 4 сата код Вуковог споменика. Исцрпљен је, али је добро. И физички и психички. Они су се возили аутобусима док су имали пара. Ишли су од Карабурме до Звездаре... Нису лудовали, само су се возили. То је тај пубертет, инстаграм... - рекао је за "Блиц" отац дечака.

Према незваничним информацијама, после извесног времена, Н. Н. је предложио да се пријаве полицији, али Теодора је то одбијала, па се претпоставља да када је дечак заспао, она је побегла од њега, узевши његову јакну.

- Полицијска патрола у Београду пронашла је дечака (15), за којим је била расписана потрага као несталим лицем. Тинејџер нема видљвих повреда на себи, добро се осећао када је пронађен, а доведен је у полицијску станицу Звездара - рекао је новинар "ТВ Пинк" Младен Мијатовић.

Тинејџер је заједно са Теодором М. (15) из Костолца био у Новом Саду. Након тога, из парка где је пронађен, тинејџерка за којом се још трага отишла је у непознатом правцу.

- Малолетник је изјавио да је са девојком био у Новом Саду, а да се затим нашао у парку Вуков споменик где му је девојка, која се зове Теодора, узела јакну и удаљила се у непознатом правцу. За Теодором је и даље актуелна потрага као несталој особи. Она је из Костолца, а они су се упознали преко интернета - рекао је он.

(Блиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

батина

18.04.2021 16:46

Дефинитивно, батина је из раја изашла. Олешила бих их обоје од батина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

18.04.2021 18:59

Батина не доводи дјецу у ред! Разговор васпитање, поготову дјеца у тим годинама висе контроле. Греска родитеља, дијете оп петнест година, досла код њих куци, у том слуцају одма контакт са њеним родитељима. Логицна ствар је да њени родитељи по мом мисљењу нису знали гдје је.

Name

Ма мигранти

18.04.2021 19:24

...их наговорили да ово ураде. Родитељи не дижу главу са Библије и побожни су па немају времена за дјецу јер их бог чува...

ОДГОВОРИТЕ
Name

У праву је овај

18.04.2021 20:33

Батина не долази у обзир само кајис добар и олесити од удараца Па им не би пало на памет висе никад да зајебавају родитеље ако се то могу назвати родитељи пустили балавце да воде главну ријец у куци па ваљда се зна ко у куци писа стојеци а ко сједеци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муценик

24.04.2021 15:06

Ја са 40 немам дјевојку а он са 15 година има ...

ОДГОВОРИТЕ