Велики пожар у погону Градске чистоће у Београду

У пожару у погону Градске чистоће у Београду ноћас је изгорело пет возила, а горели су камиони Градске чистоће паркирани у погону отпада у Вишњичкој улици.

Србија 18.04.2021 | 08:43
Велики пожар у погону Градске чистоће у Београду

Директор ЈКП Градска чистоћа Марко Попадић изјавио је за РТС да је ватра угашена и да нема повређених, а да се један ватрогасац током гашења пожара нагутао дима.

"До пожара је дошло око 02.50 сати када се запалило пет возила ЈКП Градска чистоћа. Брзом интервенцијом ватрогасне јединице који су дошли са шест возила, а пожар је гасило 20 ватрогасаца, избегнута је већа материјална штета", истакао је Попадић.

Он је навео да је штета велика и да су од пет камиона који су изгорели, три камиона набављена пре само седам, осам месеци.

"Уз то, једно возило је из 2012, а друго из 2010. године", рекао је Попадић.

Он је додао да су надлежни били на месту догађаја и извршили увиђај.

"Очекујемо да истрага покаже шта је узрок пожара", рекао је Попадић.

(Тањуг Фото: Принтскрин РТС) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зага

18.04.2021 09:00

Истрага це бити онаква како одговара моцницима. Одавно смо ми протјерали истину и правду с насих простора, јер је политика умијесана у све поре зивота сваког градјанина. А, ми, глупи, наивни, застрасени и малодусни, пустамо да зивот пролази поред нас, као да нас се не тице. Зато це нам сваки нови дан бити све мање подносљив и болан! Тако смо сами одабрали, сами смо највеци кривци.

ОДГОВОРИТЕ