Екипа "Куће од срца" имала удес, организаторка критично, возач добро!

У саобраћајном удесу камиона и камионета, који се под још неразјашњеним околностима догодио у 11 сати, у селу Лађевци на Ибарској магистрали, тешко су повређене две особе и причињена је значајна материјална штета. Део екипе емисије "Кућа од срца" био је у камионету који је учествовао у удесу.

Магазин 16.04.2021 | 14:39
Екипа "Куће од срца" имала удес, организаторка критично, возач добро!

Како се сазнаје, водитељ Жарко Лазић "Куће од срца" није био са остатком екипе када се удес догодио, док је организаторка у критичном стању, а возач је добро.

Подсетимо, како се сумња, удес се догодио када је камион „сканија“, прокупачке регистрације, крећући се према Краљеву, налетео на камионет „фијат“ београдске регистрације у којем се налазио део екипе познатог телевизијског серијала „Кућа од срца“, а који је покушао да се на главни укључи са споредног пута, са десне стране коловоза.

 

Од силине ударца камионет је буквално одлетео у канал крај десне стране пута и завршио уз жичану ограду оближњег фудбалског терена.

Тешко повређеног мушкарца и жену из смрсканог камионета извукли су припадници краљевачке ватрогасно-спасилачке јединице и они су потом санитетом превежени у Општу болницу „Студеница“ у Краљеву.

Због удеса и увиђаја саобраћај се на овој деоници Ибарске магистрале одвијао наизменично једном коловозном траком, а више околности под којима се несрећа догодила биће познато након истраге која је у току.

(Курир.рс Фото: приватна архива)

 

Коментари / 0

Оставите коментар