Бивши ријалити учесник у болници: Устао сам једно јутро и нисам могао да ходам!

Бивши учесник ријалити програма певач Милан Петковић хитно хоспитолизован те је завршио у болничкој постељи.

Забава 15.04.2021 | 20:29
Бивши ријалити учесник у болници: Устао сам једно јутро и нисам могао да ходам!

Милан је истакао да болује од Гилен Бареовог синдрома, за кога и дан данас није откривен лек, али постоји терапија која умањује тежину болести. На питање шта му се заправо догодило и како је дошло до тога да буде на болничком лечењу он је започео своју причу:

- Имао сам стомачни вирус 6-7 дана, и онда сам оздравио и кренуо нормално да функционишем и једем. Након три дана од опоравка сам се пробудио ујутру да одем у тоалет и ноге су ми биле као гумене. Једва сам ходао као лане кад се роди и нисам имао снагу у шакама. Остао сам код куће два дана мислећи да је атрофија од лежања и да ће ми бити боље. Испоставило се да имам Гилен Бареов синдром и да болест није уопсте наивна. У питању је аутоимуна болест која може да напредује, а може и да се смири и излечи. Болест напада мишице и нерве, али захваљујући екипи са Неурологије ја се за сада осећам добро - рекао је Милан а онда је наставио и открио како му се то догодило.

 Болест је таква да буквално може свакоме да се деси, И увек се дешава после стомачног вируса, после хируршког захвата. Најгоре је ако напредује болест, горе од тога нема, може опасно да буде. За сада немам болова, само немам снагу у рукама и ногама.

На питање колико лоше може да буде, Милан је додао, да може да оде на дисајне мишиће и да заврши на респиратору.

(Курир.рс/Српски Телеграф Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар