За Пиксија породица је стуб свега, њој дугује све

– За мене је породица стуб свега, база и основа свих других ствари и желим да то људи знају. Ми смо стално заједно. Када смо раздвојени, то је кратак период. Као породица доста смо привржени једни другима – каже Пикси.

Фудбал 13.04.2021 | 21:53
За Пиксија породица је стуб свега, њој дугује све

Селектор српске фудбалске репрезентације Драган Стојковић Пикси, често истиче да много дугује својој породици.

Стожер његове породице је супруга Снежана са којом има троје деце. Ћерке Андреу и Ању и сина Марка, а ево како он прича о њима.

- Није лако живети са професионалцем који често путује, доживљава стресне ситуације, који емотивно гледа на свој посао. Није да сам ја неки проблематичан човек, нити правим некакве скандале, али није све то лако као што људи мисле. Треба ускладити све што живот носи. Зато сам захвалан што је Снежана толико јака и моћна.

Ево, скоро тридесет година смо заједно и то значи да нас такве околности нису поколебале, већ је успела да изађе на крај са свим изазовима. Скидам јој капу за све што је урадила како би одржала нашу породицу – рекао је Пикси који је задовољан што са његовом децом све иде својим током, па данас ужива у игри са двоје унучића.

- За то не постоји никаква цена, буквално. То човек мора да осети и доживи да би схватио о чему говорим, а ја то управо доживљавам. Деца се воле на један начин, али деца ваше деце воле се потпуно другачије. Индија је толико ушла под кожу свима нама да је за мене она прави еликсир. Чини ме срећним човеком.

Мораће да често посећује Србију, то видим као неминовност, јер желим да са њом проводим што је више времена могуће – истакао је некадашњи спортиста после рођења прве унуке. Сматра да је посао везан за фудбал остварење његових снова и да се с лоптом осећао најлепше, али да то није све у његовом животу, напротив.

– За мене је породица стуб свега, база и основа свих других ствари и желим да то људи знају. Ми смо стално заједно. Када смо раздвојени, то је кратак период. Као породица доста смо привржени једни другима – каже Пикси који истиче да се његов син Марко рекреативно бави фудбалом.

– Не бави се професионално фудбалом, али игра рекреативно. Могу рећи да је веома лепо васпитан момак и чак доста зрео за своје године. Понаша се пристојно, није од оне бахате, размажене деце која знају да направе скандал или учине нешто из погрешних побуда. То се до сада бар није десило, а неће се ни догодити. Ми као родитељи смо веома поносни на то – подвукла је легенда нашег фудбала, који себи никада није дозволио да полети због великих успеха.

– Осећам се потпуно нормално. Газим ногама по земљи и никада нисам летео нити ћу летети - истакао је Пикси у интервјуу за "Сторy".

(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ВИТОМИР

13.04.2021 21:12

БРАВО ЛЕГЕНДО

ОДГОВОРИТЕ