Сплићанин упуцан у главу па избачен на ауто-путу

Једна мушка особа је рањена у Клису и избачена из аутомобила на старој клишкој цести, преносе хрватски медији.

Регион 13.04.2021 | 09:13
Сплићанин упуцан у главу па избачен на ауто-путу

Мушкарац је добио прострелну рану главе, а избачен је из возила у близини тунела у Клису.

Полиција је дојаву о овом догађају добила у понедјељак у 22.54 од женске особе.

Полиција је објавила да су ухапшене двије особе.

"Синоћ, 12. априла 2021. године, око  22:55 сати запримили смо дојаву да је на подручју Клиса  дошло до употребе ватреног оружја и рањавања мушкарца. Полицијски службеници су по запримљеној дојави изашли на мјесто догађај и пронашли мушкарца без свијести с раном на глави.

Утврђено је како се ради о 32-годишњаку који је одвезен на пружање медицинску помоћи у сплитску болницу. Задобио је тешке и по живот опасне повреде.

О догађају је обавијештено Жупанијско државно одвјетништво у Сплиту, на мјесту догађај је обављен увиђај. У службене просторије доведене су двије особе над којима је у тијеку криминалистичко истраживање", објавила је полиција.

Како јавља Слободна Далмација, рањени мушкарац је 32-годишњи Б.М. из Сплита који је полицији већ познат по злоупорабама дрога.

Својевремено је био у бјекству од полиције када су полицајци Одјела за дроге заскочили њега и пријатеља у аутомобилу те су они почели бјежати, при чему су кроз прозор избацили врећу у којој је било 1239.5 грама марихуане, 525.6 грама амфетамина и 100 комада амфетамина у капсулама.

(Индеx)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

А КОМУНИЗАМ ХА

13.04.2021 08:57

ЈЕЛ ТО ОНАЈ НАС ЦРВЕНИ СПЛИТ. ИЛ ЈЕ НОВИ НАРКО ДЕМОКРАТСКИ СПЛИТ. ВЕЛИКЕ БАЛКАНСКО АМЕРИЦКЕ БАНАНА НАРКО УСР.. ДРЗАВИЦЕ С ЈОС ВЕЦИМ НАЦИОНАЛНИМ ПОНОСИМА. И АПЕТИТИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А писменост, ха

14.04.2021 05:18

Ако вец у основну ниси исао, сад има онлине настава.Пробај бар 1 разред заврсити.