Организовали музику уживо код Зворника

У оквиру појачаних активности Министарства унутрашњих послова Републике Српске на контроли поштовања закључака Републичког штаба за ванредне ситуације, полиција је током викенда открила два прекршаја.

Република Српска 12.04.2021 | 11:28
Организовали музику уживо код Зворника

Службеници Полицијске станице Козлук су оперативним радом дошли до информација да је Д.В. Зворника раније на непознатој локацији организовао журку на којој се изводила музика уживо, а гдје је било присутно око петнаест особа.

– Обзиром да је исти поступио супротно одлуци Штаба за ванредне ситуације Републике Српске, обавјештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бијељина. Тужилац је наложио да се од организатора узме изјава на записник и да се против истог достави извјештај  – рекли су у полицији.

Припадници  Полицијске управе Добој, у Петрову су контролисали „опел корсу“, којом је управљао Г.Р. док му је на снази рјешење о кућној изолацији, које му је издато 06. априла. 

– Министарство унутрашњих послова Републике Српске позива грађане да надлежним службама пријаве недоговорне појединце или групе, који својим понашањем могу га угрозе здравље људи. У циљу заштите здравља људи, а у складу са важећим закључцима Републичког штаба за вандредне ситуације и препорукама Института за јавно здравство Републике Српске, полицијски службеници МУП Републике Српске ће и у наредном периоду наставити са провођењем мјера и радњи из своје надлежности – рекла је портпарол МУП Српске Мирна Миљановић.

(Српскаинфо)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Персон

12.04.2021 10:24

ЦУЈ 15 ЉУДИ ПА СТА ОНДА,НИСУ ТИ ЉУДИ СИЛОМ ДОСЛИ НЕГО СВОЈОМ ВОЉОМ,ПУСТОТЕ НАРОД ДА ЗИВИ,ИДИОТИИИИ...!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станисављевиц

12.04.2021 14:26

Браво људи тако и треба музика,феста,славље,друзење.....забрањено све сто је нормално и људско код мене на селу фесте стално

Name

Дај

12.04.2021 10:31

пустите младе да живе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рокај

12.04.2021 11:39

Боље да узму књигу у руке нег сто слусају цајке, све неписмени идиот до идиота, зворник - град дегенерика

ОДГОВОРИТЕ