Брена опет на мети Твитереша због изгледа лица!

Лепа Брена пре неколико дана била је тема расправе на друштвеним мрежама јер се на снимању једне емисије на РТС појавила са видним борама на лицу и лошом шминком, а таква је дошла и на представу "Лепа Брена пројецт" прексиноћ у друштву Александре Пријовић и Мирјане Антоновић. И поново је твитер заједница била препуна негативних коментара.

Забава 10.04.2021 | 15:24
Брена опет на мети Твитереша због изгледа лица!

Да ли због лошег осветљења, или је Брени лице преко ноћи остарило, али певачица заиста јесте показала да има доста бора и да се то више не може сакрити ни јаком шминком. Њена фотографија брзо је преплавила друштвене мреже и изазвала салву коментара.

- Шта је са овом женом? Одакле ове боре, изгледа као да има 80 година. Грозно. Толико пара, а нигде укуса. Жено, уложи у третмане - гласио је један од њих.

Било је и оних који ништа лоше не виде у томе што Брена има боре, јер је то одраз живота и година које она има. Познато је да певачица редовно посећује естетског хирурга и да је већ урадила фејслифтинг, па је неколико година имала савршено затегнуту кожу. Изгледа да је ефекат тог третмана попустио, а Брена или није могла због пандемије да оде на нову интервенцију, или због силних путовања по свету није стигла да посети хирурга.  

 

(Курир.рс Фото: Ана Паунковић) 

 

 

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ја сам опет

11.04.2021 14:23

Вријеме доноси своје и Богу хвала нико није постедјен.

ОДГОВОРИТЕ