ДНС је пуно јачи него када је његов члан био Таминџија

Предсједник Регионалног одбора ДНС-а Херцеговина Славко Дангубић осврнуо се на изјаве посланика СНСД-а Илије Таминџије да Демократског народног савеза на изборној јединици девет нема и рекао да је Демократски народни савез, на његову жалост, јачи него кад је он (Таминџија) био члан наше странке.

Република Српска 10.04.2021 | 11:42
ДНС је пуно јачи него када је његов члан био Таминџија

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић заједно са руководством странке присуствао је сједници Регионалног одбора ДНС-а Херцеговина и упознао све присутне о актуелној политичкој ситуацији у Републици Српској и БиХ, као и о  активностима руководства Демократског народног савеза.

„Од 64 изборна мјеста у Републици Српској Демократски народни савез само у четири општине није остварио одборничке мандате и то у Котор Вароши, Источном Старом Граду, Броду и Источном Мостару, а у свим осталим општинама и градовима ДНС је прошао цензус и има остварен резулат и своје представнике што говори о инфраструктури ДНС-а и снаги странке“, рекао је Нешић присутним члановима РО Херцеговина.

Он је резимирао резултате свих општинских одбора и градског одбора ове регије и похвалио је рад свих одбора и њихову лојалност политици ДНС-а.

Предсједник Регионалног одбора ДНС-а Херцеговина Славко Дангубић осврнуо се на изјаве посланика СНСД-а Илије Таминџије да Демократског народног савеза на изборној јединици девет нема и рекао да је Демократски народни савез, на његову жалост, јачи него кад је он (Таминџија) био члан наше странке.

„Демократски народни савез на изборној јединици девет постоји и својим радом и активностима како одборника тако и чланова видљив је што довољно показује да постојимо и остварићемо зацртани циљ, циљ промјена које су потребне овом друштву“, рекао је Дангубић, додајући да су убрзо изборни тако да ће се видјети да ли има Демократског народног савеза у Херцеговини. 

Потпредсједник ДНС-а, шеф Клуба посланика ДНС-а у НС РС Душко Ивић рекао је да је ДНС трећа странка у Републици Српској и тежи да води Републику Српску ка путу промјена. 
„Ми који смо стварали Републику Српску нисмо је стварали да она буде оваква, ми смо правили Републику Српске по мјери грађана, и Републику Српску је правио народ и војска, а не овакву дугорочно задужену са свим секторима у минусу. Наш циљ је да вратимо Републику Српску на онај пут за који смо се борили, као јаку, економски стабилну и Републику свих грађана“, рекао је Ивић.

Потпредсједник ДНС-а Радислав Јовичић истакао је данашњи проблеми који имају људи на овом подручју су безначајни у односу на оне проблеме које су преживјели. 

„Људи који су остали и који долазе у ДНС су прави ДНС-овци, који су препознали политику ДНС-а, оно што хоћемо да понудимо овом народу. А они што су отишли,због радног мјеста, то су људи који су показали ко су и какви су“, рекао је Јовичић.

Потпредсједник ДНС-а Неђо Трнинић рекао је члановима Регионалног одбора ДНС-а Херцеговина да њихов укупни остварени резултат даје један мандат, што је битно да се одржи и рад на терену је битан како би се анимирално чланство.

Потпредсједник ДНС-а Дане Малешевић рекао је да је удара на Демократски народни савез било од оснивања, па све до данас и тога ће и даље бити, и лојални људи су остали од оснивања и остају и данас и ДНС и даље расте.

Генерални секретар ДНС-а Драгутин Родић рекао је да ДНС нема одбор само у Источном Мостару и Источном Старом Граду што је реална инфраструктура ДНС-а, јер одбори у 62 општине и града гарантују успијех и резултат. 

Састанку су поред руководства странке присуствовали и посланик ДНС-а у НС РС Александар Главаш, те и предсједник Повјереништва младих ДНС-а Милан Лучић.

(БН)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ДЕЗЕРТЕР ТАМИНЏИЈА

10.04.2021 10:16

Тај паметњаковић Таминџија се на почетку рата крио у трапу са кртолом и тако избјегавао мобилизацију.Послије је побјегао у Подгорицу и оставио родитеље и кућу да му други бране ,и кад је доле почело бомбардивање побјегао у РС.Коме он има право ишта рећи нек се поклопи ушима.Знају Херцеговци које и шта је.Да не дај Боже запуца опет би први побјегао

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

10.04.2021 16:11

Очито да је паметно поступио, бар Херцеговци тако мисле, јер гласају за њега и идентификују се са њим.

Name

Борац

10.04.2021 16:29

ТаМиндјија,зуниц,мазалица и лазна посланица,могу само на пијаци радити.

Name

Вили

10.04.2021 11:17

Тамидзија Куртон и дезертер боље сто је отишао тамо му је и мјесто !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шоне

10.04.2021 11:23

Па Нешићу овај Нешо Жерајић и Симеун Петковић ти се не ваде Таминжији из аналног отвора, па то и птице на грани знају. Два највећа потрчка, коме глуме опозицију. Распитајте се мало Дангубићу и остали!? Рјешите на врјеме, да вам се не смију људи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Б.лукаааа

10.04.2021 11:48

Нема ни у Бањалуци...јесу она двојица папака и прије избора рекли да це се приклонити снсду......и постали су истакнути цланови секте...и.мислим а и вјерујем да им је то први а и задњи одборницки мандат...хехехе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгиса

10.04.2021 17:12

Таминдзија је све опљацкао ХЕТ ХЕ ДАБАР

Name

Фоча

25.04.2021 21:28

О чему Дангубић прича? Па у читавој Херцеговини отјерао је све што ваља из те странке. Ево вам чист пример из Фоче-освојили 3 одборника, а сада је остао само један. Зашто? Зато што се Дангубићу допада Гордан Мастило пред.ОО Фоча (ко зна какве послове у катасру је Мастило обављао за њега) успут против кога се води кривична пријава. Мастило је дословице отјерао своја два одборника из странке уз помоћ Дангубића. И ко овде не ваља? Људи који су по први пут били на листама и прошли у Скупштину Фоча или пак ова двојица ђедова?

ОДГОВОРИТЕ