Чеда Чворак уживо запретио Лукасу, он му одговорио!

Аца Лукас је изнео неке ставове са којима се не слаже његов колега Чеда Чворак. Његове речи, имају по 5, 6 станова у Београду а траже помоћ од државе! Утоварајте угаљ, РАДИТЕ БРЕ НЕШТО, испровоцирало је Чеду Чворка.

Забава 09.04.2021 | 19:29
Чеда Чворак уживо запретио Лукасу, он му одговорио!

-Шта да кажем за његове изјаве. Требао је да каже име те особе која има 5,6 станова. Он оспорава мој рад. Истина је да се месецима већ музичари окупљају јер су незадовољни. Нико од њих није тражио помоћ у виду новца, оно што су они тражили су захтеви да раде локали са свим мерама. То је неки њихов циљ. Премијерка је примила неколико људи који су нормално причали. Прва лаж коју је он рекао синоћ је да сам ја организатор протеста. Ја то нисам. Друго што је рекао да иза нас стоји политичка позадина, срамота. Сви смо рекли да то нема везе са политиком. Треће што је рекао да смо тражили финансијску помоћ. Ја не знам да је ико изашао и тражио финансијску помоћ. Онда је слагао да смо добили помоћ, нико није добио помоћ, добили су само статусни уметници. Није фер да Лукас тако лаже. Рекао је за мене да ја нисам релевантан и да е, а ја сам сад донео доказе, а следећи пут када буде износио такве лажи ја ћу га тужити и на суду ћемо се виђати, ти немаш право да ме унижаваш. Ја нисам куче неко без порекла. А та реченица његова за истоворање угља, то може само душманин да изговори, зао човек. - рекао је певач. 

Аца Лукас одговорио је на речи које му је Чеда Чворак упутио у емсији Пулс Србије на Курир телевизији: 

- Човек је дао себи превише на важности. Није био централна тема у мојој причи. Поменуо сам га јер сам га видео на бини и чуо сам шта је причао. Тако да ми се то не укалапа са његовом истином. Када сам га поменуо нисам имао намеру да полемишем са њим а немам ни сада.

(курир.рс Фото: принтсцрен)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Сваста

09.04.2021 18:53

Зар је срамота истоварати угаљ или радити било какав посао,од кога имас неку корист.Зато сто сте сви умисљени и сваки посао вам је из понизења радити,зато нам и јесте овако.Уствари сте једни обицни лењивци.Дај Бозе само кафане и дзебане.Просла су времена баснославних зарада за васе глупости,помирите се са тим.Аца јос и некако,али Цворак......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алоо

12.04.2021 11:50

Ови неки пјеваци су толико посилили и та стампа само о њима писе. Ко су они уоосте у зивоту. Пуни ко брод.

ОДГОВОРИТЕ