Дом народа неће разматрати смјену Лучића и илића

Делегати Дома народа Парламентарне скупштине БиХ усвојили су дневни ред сједнице са којег је скинута тачка о одлуци предсједавајућег Савјета министара Зорана Тегелтије о смјени министра за људска права и избјеглице Милоша Лучића.

Босна и Херцеговина 08.04.2021 | 14:20
Дом народа неће разматрати смјену Лучића и илића

На сједнци није образлагано због чега је ова тачка скинута са дневног ред.

Није прихваћен ни захтјев делегата Клуба Срба Младена Босића да се гласа о одлуци о потврђивању смјене замјеника министра цивилиних послова у Савјету министара Синише Илића, коју је Представнички дом Парламентарне скупштине донио 11. јануара.

Босић је рекао да се ради о добро познатом случају замјеника министра "кога су надлежни органи ухватили у приређивању нелегалног клађења и игара на срећу“.

Дом народа, између осталог, изјасниће се о давању сагласности за ратификацију више међународних споразума и уговора, међу којима су и Споразум о макрофинансијској помоћи ЕУ за БиХ, те споразум између БиХ и Пакистана о реадмисији.

(Агенције) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гајба

08.04.2021 12:39

СТРАСНО...Илиц Синиса дрзао 20 нелегалних кладионица и то годинама.Стекао милионе на нелегалан нацин.Раднике дрзао непријављене,није им плацао доприносе.Преко ноци људи остали и без посла и без права.И он вам и даље министар.Ово је показатељ да власт у РС цине криминалци.Ова власт мора да падне...

ОДГОВОРИТЕ
Name

кики

08.04.2021 17:29

Ово је дрзава створена за криминалце а не за њене народе...а створили су је народи.