Естрада не опрашта срамну изјаву глумице Елизабет Олсен о Србији!

Глумица Елизабет Олсен нашла се на стубу срама пошто је у једној емисији показала велико незнање на пољу историје. На њене речи да „Србија постоји тек 13 година и да је мешавина оних који су владали земљом, па да зато и нема потребе посећивати је”, домаћа јавност бурно је одреаговала, па тако и познате личноси из света глуме и музике.

Забава 07.04.2021 | 23:00
Естрада не опрашта срамну изјаву глумице Елизабет Олсен о Србији!

 Ивана Дудић, Душан Каличанин, Аца Лукас и Бора Ђорђевић прокомантисали су њену изјаву, па се и сложили у једном – да Олсенова мора још много да учи.

– Могу само да кажем да свако има своје афинитете, шта жели и воли да сазна о земљи у којој је, да ли пословно или приватно. Она није имала жељу да сазна о историји Срба или је сазнала, али површно и то од неких људи који је нису добро представили. Мислим да, када би дошла поново и имала адекватне домаћине, можда би имала праву слику о Србији – верује Дудићева.

Њен колега Душан Каличанин није ни очекивао нешто боље.

– Такав коментар колико год био, не могу да кажем ни глуп, већ невидљив, не постоји и, толико је без тежине, да је то већ одлетело, као кад неко дете испусти балон од хелијума. Толико нема тежину и толико је непотребан да је сулудо и коментарисати, али ја то и очекујем у овом лудом времену у ком живимо, који смо сами убрзали. Од такве особе ја нисам очекивао ништа теже. Тако да, све ми је то врло нормално. Било би чудно да је другачије. Само бих волео да са тако испуштеним коментаром и та особа одлети, с тим хелијумом, у неки заборав. Просто, било би лакше да се подноси реалност.

Рокер Бора Ђорђевић сматра да и не треба очекивати више од некога ко је изградио каријеру на улози лика из стрипа.

– Шта друго очекивати од неког ко се прославио играјући лик из стрипа? Шта очекивати од америчког система образовања? Она је паметна колико Бајден или, у најбољем случају, Буш – рекао је он.

Певач Аца Лукас био је још оштрији у свом излагању.

– Нема ту шта да се коментарише! Елем, не разумем изјаву – запитао се певач: Шта значи – узимала од оних који су заузели нашу земљу? Свакако, дебил! – закључио је брзо он.

Подсетимо, Елизабет Олсен, млађа сестра познатих близнакиња Мери-Кејт и Ешли, те америчка глумица, недавно је гостујући у једној емисији показала велико незнање из историје, па се тако нашла на стубу срама. Она је изјавила како сматра да „у Србију нико не треба да иде”, а затим је на реаговање водитељки – „да их сада прате милиони Срба” покушала да се оправда речима које су многе оставиле, најблаже речено, у чуду.

– Веома је интересантно место. Снимали смо тамо шест дана недељно и имали смо само један слободан дан. Посебно је интересантно што тамо ништа није њихово, јер је земља настала тек пре 13 година. Они су комбинација свих оних који су владали њиховом земљом пре тога – испричала је и уједно показала да за више од четири месеца боравка и снимања овде, о Србији није научила ништа.

(курир.рс24седам Фото: принтсцреен) 

Коментари / 0

Оставите коментар