Овај Џејов хит написао је криминалац у затвору!

Џеј Рамадановски отпевао је много песама, од којих су већина хитови који никада неће престати да се певају.

Забава 05.04.2021 | 22:22
Овај Џејов хит написао је криминалац у затвору!

Једна од чувених балада је и "Успео сам у животу", која иза себе крије емотивну и истиниту причу. Џеј ју је отпевао деведесетих година, а написао ју је Дорћолац Исо Леро Џамба.

Џамба је био “жестоки момак” кога су 23. септембра 1992. године у кокарници на шестом спрату Београђанке претукли радници обезбеђења, после чега га нико никада није видео. Коцкарницу је тада обезбеђивала агенција Делије, чији је власник био Аркан.

Историја сукоба између Џамба и Аркана потиче, како су навели они упућени у окршаје деведесетих, из Казнено-поправног дома за малолетнике у Ваљеву. Једина позната туча коју је Аркан имао у животу наводно је била управо са Џамбом који је тада победио у дуелу, оставивши Аркану ожиљак на лицу. Прича се да му Аркан касније то није заборавио. <див><имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-04-05/04052021065741.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" /> <див>  <див>Иначе, Џамба се дружио са Гишком, био је и Кнелетов пријатељ, био је добар са певачима и глумцима, а Џеј му је био брат од тетке. Како се прича, Џамба је хит “Успео сам у животу” написао док је био у затвору. <див>  <див>(Курир.с Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар