Лечић побегао из Београда, мир нашао у својој викендици!

Бранислав Лечић је , како преносе домаћи медији наводно одлучио да побегне од гунгуле која га прати након оптужбе глумице Данијеле Штајнфелд да ју је силовао.

Магазин 05.04.2021 | 21:50
Лечић побегао из Београда, мир нашао у својој викендици!

Он је одлучио да се наводно склони од медија, јер није више могао да издржи притисак јавности, па је отишао у своју викендицу у Ритопеку.

- Леки се изврнуо живот наопачке. Остао је без важне улоге у представи "Када су цветале тикве" коју је играо у Београдском драмском позоришту, а и још неки ангажмани су му отказани, велики број колега је стао уз Данијелу, а чак и неки који то нису урадили јавно су престали да му се јављају - прича извор.

Бранислав наводно није чак био ни на рођендану свог сина Лава.

- Дечак неколико дана није ишао у школу да би избегао потенцијалне непријатности. Он је напунио 10 година, али је велико славље изостало због пандемије. Нина му је направила мини-журку у стану на Карабурми, међутим, Лека се није појавио. Разговарали су и одлучили да је тако најбоље. - прича извор који додаје да је Радуловићева свим срцем уз свог бившег мужа.

- Нина и њени родитељи верују у невиност. Она му је рекла да ће сведочити на суђењу уколико до њега уопште и дође - прича извор.

Подсетимо, Ритопек је протеклих месец дана постао познат целом региону, после откривања куће страве у којој су чланови групе Вељка Беливука сурово мучили и убијали своје противнике!

(Курир.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар