Гоци снима наставак песме Вакцина: Зове мала са Сокоца не прија јој тамо боца...

Горан Ивановић Гоци, оснивач "Гоци бенда" прокоментарисао је окупљања испред споменика Стефану Немањи, где су се људи 3.априла, без маски, ухватили за руке и заиграли коло уз песму "Вакцина"

Забава 05.04.2021 | 13:26
Гоци снима наставак песме Вакцина: Зове мала са Сокоца не прија јој тамо боца...

Гоци истиче да је поменута песма шаљивог карактера и да није требало да пошаље никакву поруку, али и да планира наставак, за који не сумњамо да ће бити подједнако велики хит, али због текста, овог пута код људи који су за вакцинацију против короне.

-Био сам синоћ у Сарајеву на снимању, па нисам испратио, али немам речи, песма је шаљивог карактера која никакве везе нема са политиком ни са било чим. Мене политика не занима, нисам из тих прича и нисам ту песму снимио због тога, него да се људи у овом тешком времену разоноде, нашале, саме фразе "боцу на Сокоцу", "Гара", то је нека наша романијска песма. Ти студенти су вероватно нашли неку причу у тој свој несрећи људи који се боре да преживе ову несрећну корону - рекао је Гоци за Телеграф.

- Лично сам преживео корону и знам шта је та болест, 11 дана сам био у болници, а 96 ињекција сам примио, имао сам обострану упалу плућа, једва сам успео да преживим. Човек је лежао до мене и имао је лакшу клиничку слику него ја и није успео да преживи, разумем и схватам шта је та болест. Апеловао бих на све људе и то чиним путем медија, да би требало да се вакцинишу, ако ће људима бити боље, а вероватно је боље чим су измислили ту вакцину, то значи да је то лек за ову несрећно време и ковид - испричао је Горан, а затим се поново осврнуо на окупљања "антивакцинаша".

 

- То је мала скупина људи у односу на нас, на простору бивше Југе и целог света, која игра у том колу, они вероватно не размишљају о свом здрављу и нико од тих људи и њима блиских није боловао од короне или не дај Боже умро, онда би сигурно другачије размишљали и другачије се понашали. Лично мислим да они излазе из досаде, не видим други разлог, та песма је шаљивог карактера - рекао нам је Ивановић.

Гоци нам је открио текст наставка песме "Вакцина" која ће највероватније бити снимљена, само овог пута текст је другачији и шаље у исто време озбиљну и шаљиву поруку.

 

- Смислио сам наставак на песму: "Немој више да ме зовеш, поруке да пишеш, јави ми се, злато моје, кад се вакцинишеш. Зове мала са Сокоца, не прија јој тамо боца, у Београд сад би хтела да јој дам антитела...". То би био наставак, ако сам којим случајем послао неку поруку, али нисам имао ту намеру, да позивам људе да се не вакцинишу. Било би супер да снимим наставак, али не знам да ли би се пронашли ти људи, да ли би играли уз то - рекао је Гоци.

Ивановић се није вакцинисао, али планира чим у Републици Српској буду достуне вакцине за грађане.

 

- Код нас у Републици Српској и БиХ још нема вакцина, нису доступне за грађане, а имам и антитела, па у неком наредном периоду кад буду доступне те вакцине ја ћу сигурно да се вакцинишем - закључио је Гоци.

(Телеграф.рс Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ух

05.04.2021 20:27

Ал'се овај бламира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јоксим

06.04.2021 08:25

Бозе каквим ви дегенерицима дајете медијски простор, па ово треба хемијски кастрирати да се не размнозава и забранити да пјева и под тусем а камоли пред народом. Народ је стока па му се свидја ово, зато и јесте овако како је. Овај цобанин је Додиков цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лаки

06.04.2021 18:03

Нема те појма