Ален Исламовић има нови бизнис и добро му иде!

Певач Ален Исламовић неко време се није појављивао у јавности, а сада је открио како проводи време током пандемије корона вируса.

Забава 04.04.2021 | 15:21
Ален Исламовић има нови бизнис и добро му иде!

"Ја сам човек саграђен од таквих гена да увек воли нешто да ради. Побегао сам из Загреба који је затворен, моја породица живи у кавезу годину дана, а ја сам овде на подручју Бихаћа, па сам доста у природи. Имам фарму лешника, имам доста послова, сређујем кућу... Проводим време поред реке, сужен ми је круг пријатеља. Пазим се доста", почео је Ален. 

 

Он је пре четири године посветио новом бизнису, садњи лешника, Ален је испричао како му иде посао. 

"То што сам ја посадио, то су најбоље и најслађе сорте у Европи. Ово су јако крупни лешници. Та сорта је успела, пласирам на тржиште. Надам се да ће се тај урод повећати. То је посао будућности, саветујем свима да крену тиме да се бави. За све се користи", прича певач. 

 

На питање да ли га је неко од колега позвао због бизниса, Исламовић је одговорио: 

 

"Јесте, један од првих је био Горан Бреговић, пре једно четири године. Тражио је одмах да му пошаљем два, три стабала, каже има веверице. Чујемо се редовно нас двојица и надам се да ће се смирити ова ситуација да бисмо могли нешто да радимо. 

Ален је истакао да се веома пази, те је нагласио да се недавно вакцинисао против корона вируса.

 

"Ја сам се вакцинисао звахваљујући Србији и колегама који су ми омогућили да примим вакцину у Београду, од срца сам захвалан. Доћи ћу и на другу дозу. Треба се сви вакцинисати, да чувамо све око себе", закључио је певач у емисији "Премијера-Викенд Специјал". 

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

458

04.04.2021 14:00

Црвени хоце да поломе Драска и Бањалуку

ОДГОВОРИТЕ