Кнез нашао сродну душу, поново стаје на луди камен

Музичар и певач Ненад Кнежевић Кнез проговорио је о најновијим дешавањима из свог живота, открио да се жени поново, и истакао како би волео да му и ћерка, певачица Ксенија Кнежевић запева на свадби.

Србија 04.04.2021 | 12:09
Кнез нашао сродну душу, поново стаје на луди камен

Кнез још увек није изговорио судбоносно „да“ Татјани Тат, коју воли нешто мање од деценије. Иако то планирају још од развода певача, до сада нису организовали свадбу, а сада је епидемија покварила планове.

"Папир ништа не значи када је љубав права. Како ћемо и сада направити свадбу када је то немогуће за време короне? Татјана и ја се волимо, обожавамо и ценимо. То је основа сваке везе. Она ми је велика подршка у свему што радим и сродне смо душе. Реткост је наћи такву љубав. Ако дође до свадбе, а верујем да хоће, госте ће забављати „Хуррицане“. Биће главне. Најбитније од свега је да моје ћерке Ксенија и Андреа имају сјајан однос са Татјаном, као и њеним двема наследницама", каже Кнез, који хвали своје мезимице.

"Ксенија и Андреа су дивна деца. С друге стране, Ксенија је успешна. Јако добре и квалитетне девојке су чланице групе „Хуррицане“. Веома талентоване, цели тај спој доноси сигуран успех. Срећан сам и поносан. Изузетно добре и поприлично одударају од великог дела естраде. Када су у питању замерке на Ксенијин рачун, углавном су везане за приватни однос. Када ми се не јави на време, запостави одређене људе. Колико год имаш обавеза, мораш да се јавиш, направиш уступак. Али задовољан сам јер сваки мој савет послуша и уважи. Ко ће је боље саветовати него родитељ?", сматра Ненад, који се нада да ће и млађа ћерка Андреа снимити хит сингл.

"Андреа има посебан смисао за хумор. Изузетно лепо пева и музикална је. Она је неко ко слуша широк музички дијапазон. Њен музички укус је другачији, није толико комерцијалан. Воли другачији стил. Није искључено да је видимо с неком песмом и да се отисне у музичке воде", говори певач који је, након две и по године снимио нову песму „Заробљени“.

"После две и по године паузе, представио сам нову песму „Заробљени“. Нумера говори о томе како људи знају да буду заробљени у речима, вези, као и проблеми у односу двоје младих партнера. У ту песму је уткан дух мог првог албума и великих хитова, будући да сам обновио сарадњу с ауторима Љубом и Леом. Чини ми се да су помогли да на један емотиван начин повратимо веру људима у турбулентна времена. Сјајни су коментари публике и колега",  закључује Кнез.

НАДАМ СЕ ПОБЕДИ СРБИЈЕ НА ЕВРОВИЗИЈИ

Кнез се нада победи чланица групе „Хуррицане“, али исто тако не жели ништа унапред да говори како их не би урекао.

"Оне су сјајно котиране. Евровизијски фанови утичу на квоте у кладионици. Потпуно су добар пакет и скренуле су пажњу. Имају највише коментара и прегледа на званичном евровизијском јутјуб каналу. Битно је да остану фокусиране и да одраде све што боље. Све остале је у Божијим рукама", закључио је Кнез.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Милан

04.04.2021 10:51

Јако битна информација на све ове предходне теxтове,као кад ставите бика измедју два пласта...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

04.04.2021 11:04

Обожавам пјесме од Кнеза. Честитам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дује

04.04.2021 11:43

Дал си икада мене вољела, као тебе ја дал си икада као тебе ја мене вољела, као тебе ја дак си икада мене вољела као тебе јаа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

04.04.2021 14:56

Нека је са срећом. Кнез је супер лик и велики господин.

ОДГОВОРИТЕ