Вера Матовић у 8. деценији открила тајну свог доброг изгледа!

Певачица Вера Матовић у 74. години изгледа знатно млађе, а све то дугује здравој исхрани и физичким активностима које обавља свако јутро.

Магазин 03.04.2021 | 16:33
Вера Матовић у 8. деценији открила тајну свог доброг изгледа!

Она је открила да свако јутро устаје између четири и пет сати како би преко дана успела да обави све оно што је наумила.

- Велики сам раноранилац, устајем у четири или пет сати зависи од времена. Зависно од тога када свањава. Облачим тренерку и патике и идем на обавезно трчање. Сигурно у овим годинама то људи не раде. У кући имам траку за трчање која је саставни део моје рутине. Највише волим брзо ходање свако јутро. Једино када имам снимања и наступе, онда сам смањивала рутину, али обично бих тако свој дан испланирала – открива Вера која је на наступима трошила велики број килограма.

- Док сам наступала пре короне, на наступима сам трошила велики број килограма. Код куће доручкујем и ручам лагану храну. Пуног стомака је немогуће радити одређене ствари. Нити пијем, нити пушим, немам никакав порок. Вођене рачуна о исхрани је битно, мој желудац је научио на такву храну. Случајно да се догоди да нешто тешко поједем, не би било добро. После шест сати не једем ништа, таман довољно да сам сита пред спавање. Једем најчешће рибу, пилетину, салате, од воћа највише конзумирам јабуке, јер све друго није добро што се тиче шећера. Водим рачуна да не једем слаткише, волим све да правим од јела, али не конзумирам. Више сам ту да правим специјалитете и гледам у њих (смех). Не пијем газиране сокове. Једну кафу ујутру, супруг и ја попијемо. Не на празан желудац, пре тога унесем у свој организам пресоване семенке – истиче певачица и открива да никада није била болесна.

- Никада нисам била болесна, никада нисам била у болници. Ниједан наступ нисам отказала због угроженог здравља. Срцем сам све радила, нико на мени није могао да примети да сам нерасположена или имам здравствених проблема. Професионалац сам у свом послу што сам и доказала кроз каријеру дугу 50 година, зато ме публика воли и цени као извођача народне музике – прича Вера- 

 

Вера открива да је „мајка природа“ најлепша за све младе девојке и да не треба да претерују са естетским интервенцијама.

- Свако ради онако како мисли да треба. Ништа нисам радила од пластичних операција. Сви ми говоре „шта сам то сад радила“, али се на мени види да је све природно. Размишљам о тим девојкама, јер су рано почеле да убризгавају стране супстанце. Природа је најлепша у животу. Можда треба само урадити оно за чиме пати, што му природа није дала. Једино ми је природа ускратила да једно пет или шест центиметара виша. Ту су високе потпетице, па то надокнадим некада. Отров се држи у малим бочицама.

(Курир.рс/Блиц Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мм

03.04.2021 16:43

Вера краљица,зива и здрава била јос много,много година.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАДА

03.04.2021 18:01

Краљица била и остала.Желим ти дуг живот и добро здравље.

ОДГОВОРИТЕ