Ера љут на Борине наследнике, после његове смрти све се променило!

Певач Бора Дрљача преминуо је пре шест месеци након дуге и тешке болести, а његов дугогодишњи пријатељ и колега, Ера Ојданић веома је тешко поднео Борину смрт.

Магазин 03.04.2021 | 14:39
Ера љут на Борине наследнике, после његове смрти све се променило!

Он је открио да није у добрим односима са синовима народног певача, те је истакао да не зна када ће му бити одржан помен. 

 

- Не знам када ће бити шестомесечни помен, јер ме његови синови не зову. Само смо се једном чули од Борине смрти, то није у реду - истакао је Ера.

Ера се сада присетио пријатеља и њиховог дужења. 

 

– На сахрани је било страшно, не знам ни шта да кажем. Много ми га је жао, као да сам изгубио брата рођеног. Провели смо 50 година заједно, дружили се и радили, делили смо последњу кору хлеба… Никада један другог нисмо ружно погледали, а камоли да смо се посвађали или нешто замерили. Судбина је таква, од тога се не може побећи, али никад га нећу прежалити – рекао је Ера за, истичући да је његово пријатељство са Бором било једно од најјачих на естради.

– Нећу да будем скроман у овом случају. Наше пријатељство је било једно од најјачих и најчвршћих на естради. Сви су то знали и видели. Нас двојица смо такви били, отворени људи из народа, добре колеге један другом, помагали смо се кад год је требало, а сад њега нема…

(Курир.рс /24седам Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар