Глумица Шерон Стоун изнијела језиве детаље из живота

Шерон Стоун је пре 29 година прекрстила ноге у еротском трилеру "Ниске страсти", добила титулу једне од највећих заводница, а сцена из филма постала је култна.

Магазин 03.04.2021 | 12:32
Глумица Шерон Стоун изнијела језиве детаље из живота

Једна од најпознатијих америчких глумица и манекенки открила је у својим мемоарима непознате детаље из живота, а понеки су и врло потресни.

Између осталог, глумица је открила да су јој приликом реконструктивног захвата доктори повећали груди без њеног знања и пристанка.

Било је то 2001. године, а Стоун се присетила да је одмах након буђења из анестезије схватила да су јој повећали груди. Разлог захвата био је уклањање доброћудних тумора на дојкама, а хирург јој је објаснио како је мислио да ће боље изгледати с већим, "бољим" грудима.

"Када су ме превили, схватила сам да имам веће груди за један број, а доктор је рекао да ће боље изгледати уз величину мојих кукова", написала је у новој књизи, чије одељке преноси часопис Тајмс.

Шерон (63) је такође у својој књизи "Лепо је живети двапут", признала и да ју је њен деда, као и њену сестру Кели у детињству сексуално злостављао. Он је умро када је глумица имала 14 година.

"Бизарно задовољство што је напокон мртав погодило ме попут тоне леда. Погледала сам Кели и она је схватила. Имала је 11 година. Било је готово", написала је глумица.

Такође је детаљно описала што се догађало приликом снимања експлицитне сцене у филму "Ниске страсти" и открила да су је преваром наговорили да скине доњи веш за чувену сцену полицијског испитивања. Рекли су јој да "одбија светлост" и уверавали је да јој се неће видети интимни делови.

Када су је позвали да погледа финалну верзију филма, дочекало ју је изненађење. Очекивала је да ће га погледати у друштву редитеља, па се шокирала када је у просторији затекла мноштво агената и адвоката, од којих већина није имала никакве везе с пројектом.

"Да, било је пуно мишљења о тој теми, али с обзиром на то да сам ја особа с вагином и допустите ми да кажем: Друга мишљења су ср***. То сам била ја и моја вагина, отресито је зачепила уста многима", написала је Шерон Стоун.

(Мондо)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Јао

03.04.2021 16:56

Ње и њене вагине,само она ју има.И њено цувено прекрстање ногу,"то само она мозе".Ма дајте..

ОДГОВОРИТЕ