Тањи Савић муз не дозвољава да води децу у Србију, уложио жалбу!

Тања Савић се увелико припрема да крене у Аустралију, где треба да преузме синове, али њен још увек званични супруг Душан Јованчевић је уложио жалбу на судску одлуку.

Магазин 02.04.2021 | 15:03
Тањи Савић муз не дозвољава да води децу у Србију, уложио жалбу!

Он, према нашим сазнањима, сматра да је деци место с њим у земљи кенгура и на све начине покушава да случај преокрене у своју корист. Према речима нашег саговорника блиског Јованчевићу, он не може да се помири с тим да Тања одведе децу, јер је уверен да је малишанима место с њим у Голд Коусту, јер тамо имају боље услове за живот.

 

Зато је са својим адвокатима одлучио да настави борбу и да покуша пошто-пото да задржи дечаке уз себе. Тања још увек није упозната с тим да је Јованчевић уложио жалбу, али ће јој ускоро и то бити предочено.

Подсетимо, певачица је годину дана била раздвојена од деце, коју је Душан, према њеним тврдњама, без сагласности одвео на други крај света. Зато је поднела тужбу, а суд је почетком марта пресудио у њену корист да може да врати децу у Србију.

Она чека да се испуне сви услови да крене на пут, а уколико суд усвоји Душанову жалбу, може да дође до преокрета у овом случају. Иначе, ова одлука не значи да је певачица добила старатељство, већ само могућност да буде са својим синовима у својој држави. Рочиште за одређивање старатељства највероватније ће се водити у Србији, што Јованчевићу не одговара.

Иначе, Душан избегава да се оглашава за српске медије, али је у новембру прошле године у свом обраћању сву кривицу пребацио на своју жену.

- Тања гради своју популарност и каријеру на основу лажи. Доста сам трпео злостављање, малтретирање, псовке, увреде, чак и претње убиством, пребијањем ногу и руку. Доста сам и ја ћутао. Деца и не питају за маму. На почетку су је звали да дође, она их је стално лагала и деца су то осетила. Прво им је говорила да не може због посла, онда због короне, да нема авиона, а ми смо јој све нудили одавде. Рекла је да ако дође у Аустралију, да ће родитељи да је се одрекну - испричао је тада Душан за Пинк.

И током јучерашњег дана смо у више наврата покушавали да с њим ступимо у контакт, али он није одговарао на наше позиве и поруке, као ни Тања, која је, према нашим сазнањима, у Босни.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Овдје

02.04.2021 14:42

се висе ниста незна.Ко говори истину,ко лазе.Јадна дјеца,када их поцну тако малтретирати и "развлацити по судовима.

ОДГОВОРИТЕ