Моззарт купио Роналдову траку и уплатио новац за лијечење Гаврила

Капитенску траку Кристијана Роналда која је завршила на трави београдске Маракане послије квалификационе утакмице за Мундијал Србија - Португалија на хуманитарној аукцији купила је компанија Моззарт и тиме обезбиједила 125.000 марака за лијечење малог Гаврила Ђурђевића!

Србија 02.04.2021 | 14:03
Моззарт купио Роналдову траку и уплатио новац за лијечење Гаврила

Аукцију је преко сајта Лимундо спровела организација „Заједно за живот“, а завршена је јутрос у 09.38, када је Моззартова понуда проглашена за најбољу.

  • На учешће у аукцији смо се одлучили првенствено због тога што је хуманитарног типа, са жељом да пробудимо друштвену одговорност код појединаца, фирми и организација. Моззарт већ дужи низ година помаже многим организацијама преко којих се прикупља новац за лијечење дјеце. Одмах смо се прикључили лицитацији са жељом, не само да подижемо износ своте за малог Гаврила, него и да подижемо свијест о томе колико је потребно да сви будемо јединствени и да удруженим снагама пружамо континуирано подршку оваквим акцијама. Лицитација је подигла на ноге цијелу Србију, а надамо се да ће се што више људи сада укључити и помоћи, у складу са својим могућностима –кажу у компанији Моззарт.

Подсјетимо, Роналдо је траку бацио на траву незадовољан непризнатим голом, а узео ју је млади ватрогасац Ђорђе Вукићевић, с хуманом намјером да је искористи за помоћ малом Гаврилу.

 Гаврило је рођен 7. септембра 2020. године, а три мјесеца послије рођења констатовано је да има ријетку неуромишићну болест СМА 1 (спинална мишићна атрофија тип 1). 

ОВДЈЕ можете прочитати на које начине можете да помогнете Гаврилу у тешкој борби.

(БН)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ех.....

02.04.2021 13:06

Да је још бацио и дрес и копачке...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мрачајски прото

02.04.2021 13:47

Свака част овој компанији која се у последњих годину дана толико хумано показала, да је за сваку похвалу. Икрен да будем, имао сам сасвим друго мишљење о компанији Моззарт

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

02.04.2021 14:33

Хумана геста и све похвале, како за идеју, тако и за побједника аукције. По узору на ову, могло би се у будућности организовати још сличних аукција, а прича би у коначници могла бити већа и од самих утакмица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свака

02.04.2021 20:08

Цаст и хвала на хуманости.Бозе дај,да помогне малом Гаврилу.Дуса,мала невина.