Евровизију ће моћи уживо да гледа 3500 људи,а биће потребан негативан тест за улазак у арену!

Такмичење за Песму Евровизије добило је дозволу од холандске владе да 3.500 људи присуствује музичком спектаклу.

Магазин 01.04.2021 | 21:48
Евровизију ће моћи уживо да гледа 3500 људи,а биће потребан негативан тест за улазак у арену!

Ова музичка екстраваганца биц́е одржана у ротердамској Ахој арени у мају, пошто је отказана прошле године.

 

Према плану, место ће бити попуњено до половине капацитета, а они који желе да присуствују морају да имају негативан тест на ковид да би уопште ушли у арену. 

Организатори Евровизије поздравили су одлуку и рекли да ц́е "размотрити опције које су сада доступне". Рекли су да ц́е "наредних недеља најавити више детаља о томе како могу безбедно да приме публику у Ахој арени у Ротердаму ако то ситуација дозволи".

 

Додали су и да здравље и безбедност присутних „остаје наш главни приоритет“ и да ц́е сви уметници и њихове делегације следити "строги протокол“.

Саопштење је уследило након сличног сличног догађаја у ком је било 1.500 фанова на музичком фестивалу у близини Амстердама у марту, док је 5.000 гледалаца смело да присуствује и навија за Холандију у фудбалским квалификацијама за Светско првенство.

 

Међутим, прошле недеље премијер Марк Руте рекао је да ц́е се полицијски час и друга ограничења за коронавирус продужити за три недеље до краја априла. Коначни аранжмани за Евровизију биц́е потврђени крајем месеца и још увек могу бити подложни променама ако дође до новог врхунца инфекција.

 

Евровизија ц́е се одржати од 18. до 22. маја, а организатори су претходно изнели четири могуц́а сценарија, од постављања целог преноса као и до сада па до унапред снимљених наступа и без публике уживо.

Страни фанови Евровизије вероватно нец́е моц́и да присуствују због међународних ограничења путовања.

 Србију ће представљати група Хуррицане са песмом "Лоцо Лоцо".

(Курир.рс Фото: Профимедиа)

Коментари / 0

Оставите коментар