Приведена сестра кошаркашице Милице Дабовић

Сестра кошаркашице Милице Дабовић, Јелена Дабовић, приведена је јутрос око 6 сати у СБПОК на саслушање, у акцији против антивакциналиста.

Србија 01.04.2021 | 14:22
Приведена сестра кошаркашице Милице Дабовић

Она је по изласку из СБПОК-а екипи Курира рекла да је приведена због сумње да је на друштвеним мрежама објављивала садржај против вакцина.

Како она каже, само је делила објаве других људи, као што то раде и милиони грађана, пренели су медији.

(Б92)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ненад

01.04.2021 12:33

Па имате доктора у Србији,а и цитавом свијету који се противе вакцинисању.А сада хапсити те мале који слусају и преносе струцњаке који су против вакцина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Wест

01.04.2021 12:45

Не разумијем ове људе, антиваксери. Ако не вјерујете у вакцинидање немојте вјеровати, али немојте бити толико агресивни и силовати друге људе с вашим мишљењем. Вакцинисање није обавезно, ко не жели не мора, па баш сте напорни, врсите тортуру над другим људима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

01.04.2021 13:31

Теби је агресивно то сто се људи јавно буне због вакцина, видис нико не казе да нема вируса, али вакцине које се дају МОЗДА су одлицне и спасице свјет, само је проблем сто ниста не знамо о њима сем оно сто производјаци казу.Вакцине се испитују и до 10 год, ове нису ни годину испитане па цак ни први ниво испитивања неке нису просле, а треба 4 нивоа ипитивања.цак не знамо како дјелују и на труднице.има достатога не дореценог.Есад дали је добровољно или није видје цемо, све ми мирисе да се мора ударити ако нецес да будес дискриминован.

Name

Ре пролазник

01.04.2021 16:39

Па то је твоје мишљење и свакако имаш право на њега, људи се не буне, него врше притисак на оне који вјерују у вакцину, ти је немој примити и то је твој проблем, али немој мене да присиљавас да вјерујем у твоја убједјења, јер онда мени ускраћујес моја људска права на слободу избора

Name

Ненад

01.04.2021 20:08

Требало би тацно измјерити који су агресивнији ови сто заговарају па и приморавају на вакцинације или они који се противи вакцинацији.Ја мислим да су агресивнији они који загоравају вакцинацију.Они цак пријете одузимању основних људских права.Ово све висе лици на диктатуру.

Name

ре ненад

02.04.2021 08:02

у праву си, али то је што се тиче ЕУ они прокламују цовид пасош, те мораш бити вакцинисан овом или оном вакцином, мораш имати пцр тест блаблабла, али овде на нашим теренима нико те не условљава ни са чим, ми у БИХ "хвала богу" и немамо вакцине хаха, и зато не видим разлог да ови антиваксери врше толику тортуру, ако не вјерују у вакцину и ако сматрају да је штетна па ок, нико их не приморава ни на шта

Name

Мика

01.04.2021 14:32

А бивши члан кризног штаба?

ОДГОВОРИТЕ