Пустите ме кући да достојанствено умрем

Пјевач народне музике Предраг Живковић Тозовац (85) већ неколико недјеља лежи у болници у КБЦ "Драгиша Мишовић", гдје је збринут након што се заразио корона вирусом. Испричао је да би волио да га доктори пусте кући да умре.

Магазин 01.04.2021 | 10:08
Пустите ме кући да достојанствено умрем

Предраг за Српски телеграф тврди да је данима психички врло лоше јер му нико не долази у посјету, а из кревета једва да може да устане и оде до тоалета.

“Стање послије примања кинеске вакцине ми се стабилизовало, али сам сада психички баш лоше. Нисам добро и вјерујте ми да једва издржавам у болници. Нико не може да ми дође у посјету јер је ово КОВИД болница, а са мојом Мимом се чујем само преко телефона и њој се јадам. Не знам како она подноси то што смо одвојени, труди се да ме не секира док разговарамо. Знам да је тако”, прича Тозовац, па додаје.

“Ужасан је осјећај кад по читав дан слушате само како апарати за кисеоник пиште! То ни млади људи не би поднијели, негативно утиче на психу. Лежим и ћутим. Размишљао сам да замолим љекаре да ме пусте кући да достојанствено умрем, али то није могуће. Нити ја могу на своју руку да изађем нити је могуће да било ко дође да ме види”, причао је пејвач отежано, а потом је похвалио особље које брине о њему иако му је болнице, како каже, доста за цијели живот.

(Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Хм

01.04.2021 08:41

Ајд бар рекосте да је након вакцине оболио.... сад кад умре моземо се питати ста би тек било да је добио корону респираторним путем а не из игле???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Легенда

01.04.2021 09:07

Легендо нека те Бог драги чува ...

ОДГОВОРИТЕ