Кеба травар први испробао своје препарате па и вијагру!

Кажу да је љубав према здравом животу претворио у добар бизнис. Како се сналази као предузетник, као и како публика реагује на тактове његове нове песме Дибидам, прича Драган Којић Кеба.

Забава 31.03.2021 | 20:33
Кеба травар први испробао своје препарате па и вијагру!

-Ја сам већ предузетник као естрадни радник. Увек је постојала код мене жеља да се бавим алтернативном медицином. Већ 20 година волим тај спој са природом. Правимо природне лекове за детоксикацију, вијагру. Све своје производе сам пробао и уверио сам се да имају своју магију и праву меру на човека. У вишку времена током короне сам се запитао шта бих могао још да радим, тако је дошла та идеја и сигуран сам да сам на правом путу- рекао је Кеба.

Утисци пријатеља и породице

-Пријатељи и пријатељице су пробали, као и породица и сви су задовољни. Што се тиче мушке популације, знате шта су они највише пробали. Ускоро спремамо и капи за опуштање, али ја то први морам да пробам како бих се уверио да ли је производ добар. Са природом се никада не треба играти, а ово је прави спој.- рекао је певач.

О музици и новој песми Дибидам

- Ја једноставно не могу без музике, објавио сам четири песме у последњих годину дана. На крају крајева, то је моја професија и егзистенција. Можда ће ова друга варијанта у мом животу донети финансијски пробој, засад је то музика. Први пут сам сад снимио овако нешто попут Дибидам-а, а моја ћерка Наташа је такође учествовала. Наслов Дибидам заправо не значи ништа, само је звучно и певљиво. Мислим да сам урадио праву ствар. Задовољио сам своју музичку бит и то ми је најбитније, а публика одлучује да ли ће то бити мега хит. Све у свему, тај Дибидам се свима увукао у главу и то је лепо-

О треп песмама

-Снимио бих треп песму, зашто да не. Генерално је матрица свега тога народна музика, само модификована. Права народна музика никада неће отићи у заборав јер је то близу свим генерацијама, а то што је тренутно популарно, ја ћу увек покушати да се уклопим у то иако сам у души народњак. Поред тога имам и жељу да снимим рок песму. Некада сам као студент певао рок песме. Ја волим да истражујем, када бих стално певао исти жанр ја бих досадио људима. Не може увек да буде исто- рекао је кроз осмех Кеба.

(Курир.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар