Пензионери поручују: Батина има два краја

- Ово је прилика да још једном упозоримо скупштинску већину у Бањалуци да добро размисли хоће ли наставити са опструкцијама градоначелника и Управе града, зарад страначких интереса или ће заступати интересе грађана. Не заборавите да батина има два краја - каже се у саопштењу.

Република Српска 30.03.2021 | 15:12
Пензионери поручују: Батина има два краја

Градски одбор Савеза пензионера и потомака упозорава да интересе пензионера поред Удружења пензионера још заступају они, као и Синдикат пензионера и Партија уједињених пензионера која је у расулу.

"Било би крајње неодговорно додијелити средства грађана само једној организацији, која никада своме чланству није поднијела финансијски извјештај о приходима и за шта су средства потрошена. Нажалост ни контролни органи града нити Републике, нису вршили контроле, па је јасно и из предложеног амнадмана чије интересе заступа градско Удружење пензионера", наводи се у саопштењу.

- Зато захтијевамо да се предложена средства резервишу у буџету града, након чега би се расписао јавни позив или конкурс на који би ове четири организације конкурисале са конкретним програмима за помоћ најугроженијим пензионерима. Ово је прилика да још једном упозоримо скупштинску већину да добро размисли хоће ли наставити са опструкцијама градоначелника и Управе града, зарад страначких интереса или ће заступати интересе грађана. Не заборавите да батина има два краја - каже се у саопштењу.

(БН) 

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

два караја

30.03.2021 13:22

Вас пензионере треба добро налемат са том батином ви сте вецином и криви за ово зло .Продали сте гласове за један сендвиц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар 2

30.03.2021 15:28

Ове старе лопузе вецином и јесу гласали за секту и Додика сад кадаим Дода завлаци до јаја сад кобива неко други крив старе мрцине..

Name

Лазар

30.03.2021 16:16

И у борачким удружењима је багра која ради за тајкуне а зарад својих личних интереса. То су постале праонице буџетског новца. Хитно растјерати багру.

Name

Пензионер

30.03.2021 13:38

Прердставници пензионера су до сада увијек ишли на РУКУ ВЛАСТИМА ЗАРАД ЛИЧНОГ ИНТЕРЕСА. БЕЗБРОЈ ЈЕ ПРИМЈЕТА. Тако исто и борачке организациоје су имале своје преставнике који су лично профитирали, почев од онога галамџије Вукотића па на даље..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

30.03.2021 13:38

Све је овдје учмало и труло.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Луле

31.03.2021 01:04

Хитно мијењати Савчића и борци кренути да раде свој посао. Савчић заборавио како то изгледа.

Name

Којих потомака?

30.03.2021 13:42

Има ли још ко да се огласи? Разумијем да се оглашавају политичари и релевантна удружења, али неки Савез пензионера и потомака?! Чијих потомака? Потомака пензионера? Свашта стане под капу удружења грађана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

оо7

30.03.2021 14:04

Ко че вама угодити.Једним одговара додатни новац,а другим не.Договорите се.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пензионер

30.03.2021 14:06

Госп. Илић , потпуно сте у праву. Удружење пензионера се ставило у одбрану владајуће структуре и заједно са њима крчме народне паре. Те паре смо ми зарадили. Њихова улога у представљању ове популације( пензионера) на овакав начин је никаква. Од њиховог постојања никад нису изашли са званичним показатељима о самом животу пензионера. Како живе и преживљавају. Нетреба заборавити да је нас пензионера преко 270000 . Замислите која се ту средства салијевају, а људи због неимаштине умиру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да

30.03.2021 14:46

Тако и синдикалисти као и представници пензионера зртава рата социјалних категорија борацких су се продали партији на власти за лицни интерес са платама и привилегијамаа оглодали будзет и сви изнад закона заједно са папцима прелетацима котумпираним политицарима потковсним директорима представницима харају од рата до данас!!плоповска приватизација опљацкана предузеца банке ресурси тендери !! Пљацка стољецааа!! Изнад закона!

Name

А

30.03.2021 14:39

Пензионери сви на улицууу тразите своје пензијеее достојне цовјека!!! Дрзавни будзет партијаси крцмеее као своју цацевину па дијеле са кумовима ридбином до деветог кољена послусницима а вас испод сваке црте социјалее као робове раднике 500 600 кМ а газде и политицари авионее јахтее лимузинеее станове виле од Русије Београда на води до Мајорке кипра итд итд!! А вама зртвама рата социјалним категоријама радницима са поткованим представницима дајуу мрвице дрскооо безобразно цереци се са прљавим капиталом оглоданим будзетом и народом опљацканим растјераним узивају у својрм царству изнад закона!!! Били позиција или опозиција морају пред закон за све једнак !! И по заслузи!!! Доста је!сад стизу и пионири малени дресирани партијски лоповски да наставе на прљавом капиталу незаконито партијскотајкунским везама да опстану у створеном царству на балкану!

ОДГОВОРИТЕ
Name

За то је потребно

31.03.2021 10:31

Бар по два сендвица.

Name

БОРАЦ БАЊА ЛУКА

30.03.2021 15:13

Докторе увијек сте били и остали борац за правду и бољи живот свим грађанима. Потпуно сте у праву, бахато понашање појединаца је већ добро урушило Републику Српску, опљачкали је, оскрнавили је, подцијенили је итд. Академску заједницу довели мачку под реп, јадно али тако је. Прљавим новцем купују још ове јаднике и јаднице. Али надам се да ће убрзо доћи Буђење народа и да ће све доћи на своје мјесто. Све док се лоповима не одузме оно што су отели од овог јадног и часног напаћеног страдалничког народа, неће нам бити боље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВЕТЕРАН

30.03.2021 15:16

Ћургуз, Савчић, Вукотић, ма дајте молим Вас, који је нешто конкретно урадио а погледајте им личне фирме..

ОДГОВОРИТЕ
Name

пресветли

30.03.2021 16:27

Ако људи са 65 година иду у пензију зато сто су им психофизицке способности испод нивоа потребног за обављање одговорних радних задатака, засто им онда дозволити да уцествују на изборима и бирају људе који це обављати најодговорније друствене задатке. Сто се тице поткупљивости за ситне новце, пензионери су ко овце на солисту. Политицки потпуно дезорјентисани и наивни кад им се додворавају популистицки политицари и политицке лопузе. Ја имам 74 године и 9 година сам професор у пензији, али бих најрадије да се пензионерима одузме право да гласају по да о представницима власти одлуцују они који раде и стварају. Па да видимо ко це онда и на који нацин водити ово друство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Касно је

30.03.2021 19:57

За било сто, требали сте сви мудро дјеловати на вријеме када сте били младји. Заиста касно.

Name

Има вас старих 71. 5%

30.03.2021 20:03

Висе него дјеце од 1-до 3 године.

Name

Остао

30.03.2021 21:04

Вам је сами један крај.

ОДГОВОРИТЕ