Трамп политички говор одржао на једној свадби

Доналду Трампу изгледа јако недостају митинзи, које је врло радо држао док је био председник, па је на једном венчању заузео централно место на подијуму.

Свијет 29.03.2021 | 15:52
Трамп политички говор одржао на једној свадби

Током говора жалио се на губитак избора, а потом је критиковао Џоа Бајдена, односе са Кином, Ираном и кризом на јужној граници.

На крају свог говора, ипак је пожелео срећу новопеченом брачном пару.

Бивши председник САД, Доналд Трамп а пријему званица појавио у смокингу и чинило се као да жели да наздрави у младино и младожењино име.

Трамп се на пријему званица појавио у смокингу и чинило се као да жели да наздрави у младино и младожењино име.

Међутим, чим се ухватио микрофона, његов говор је почео да скреће у домен политике и наликовао оним које је држао на митинзима док је био председник. Бивши председник заузео је централно место на свадби и причао два и по минута покривајући бројне теме, укључујући Бајденове недостатке, спољну политику, однос са Кином и Ираном и ситуацију на граници са Мексиком.

Слично као и на митинзима, питао је окупљене: "Да ли вам недостајем?", а онда наздравио новопеченим младенцима.

"Добијам разне извештаје. Говоре ми о граници, о Кини, о Ирану. Спремни смо да се нагодимо, они су спремни на све. И онда овај тип (Бајден) оде и скине санкције и каже да би желео да преговара", почео је Трамп свој монолог.

Екцентрични милијардер рекао је да се исто дешава и са Кином.

"Они се никада не понашају тако према нама. Оно што се десило пре неколико дана било је ужасно", испричао је Трамп.

(Б92/Даилy Маил) 

Коментари / 0

Оставите коментар