Мерима Његомир прележала корону, била у болници а заразила је особа која је крила да има!

Певачица Мерима Његомир прележала је коронавирус, због ког је завршила у болници, а мало је оних који су за то знали. Она је сада објаснила како се осећала када је сазнала да је заражена и признала да је била веома уплашена.

Забава 29.03.2021 | 14:18
Мерима Његомир прележала корону, била у болници а заразила је особа која је крила да има!

- Прележала сам корону пре двадесетак дана и верујте ми да се још опорављам. Када сам сазнала да сам позитивна ужасно сам се била препала, јер је баш неколико дана пре тога умро мој колега и велики уметник Ђорђе Балашевић. Добила сам температуру, била сам у болници неких десетак дана, али драгом Богу хвала нисам била на кисеонику, али сам очигледно отишла на време. Још увек имам ту неку општу малаксалост, али све у свему сам добро - рекла је Мерима. Како тврди, заразила ју је особа која је имала корону, али је то крила.

 

- Знате шта, мало, мало па се неко од мојих пријатеља, колега разболео. Нажалост, онда су неки моји дивни пријатељи почели и да умиру, чак и један мој драг пријатељ лекар је умро, а који је имао само 49 година. Веровала сам, водила сам рачуна, чувала сам се, чак сам снимала и неке емисије. Знала сам ако је човек млађи то лакше поднесе, али ако имаш преко 60 или 65 година, онда мораш да водиш рачуна. Али, без обзира колико неко водио рачуна, увек има људи који су злобни, мисле ако су они заражени, онда нека се и други заразе од мене, а то је страшно. Ја сам дошла у контакт са особом која је имала коронавирус, а није то хтела да каже - рекла је певачица.

Мерима је додала да је, док је лежала у болници, размишљала о пролазности живота.

- Наравно да јесам, а посебно када човек дође у те неке године. Следеће године, 1. маја биће тачно 50 година да се бавим певањем. Па сам и у тим болничким данима размишљала о томе како је то брзо прошло, како су ми се та нека врата сама од себе отварала, постојало је то нешто што ме судбински водило. Сада сам у тим годинама у којима доживљавам једно поштовање за минули рад, како од млађе генерације, тако и старијих. Волела бих и да негде то запишем, јер није лако направити каријеру, јер си увек на тој некој раскрсници. Живот ме стално искушавао, стално си на неком испиту. Очигледно је да је судбина твоја лична ствар и да ти сам одабереш којим ћеш путем кренути, а да не знаш да ли је то био најбољи пут - искрена је била певачица.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар