Тања и даље у страху како ће деца реаговати кад их види!

Певачица Тања Савић коначно ће у своје окриље примити децу коју је њен супруг Душан пре готово годину дана одвео у Аустралију.

Магазин 26.03.2021 | 14:52
Тања и даље у страху како ће деца реаговати кад их види!

Према њеним тврдњама, суд је 12. марта донео одлуку да деца припадају њој. Ипак, Тања брине како ће Ђорђе и Максим реаговати кад је угледају и колики утицај је отац имао на њих у претходном периоду.

- Тања је у више наврата признала да се плаши да је Душан децу окренуо против ње. Сматра да је он добар манипулатор, а да су мала деца подложно тло и да је лако могао да им промени мишљење, свашта исприча и убеди у оно што је он хтео. Брине и шта им је рекао да је разлог зашто се враћају њој, да их је убедио да је она лоша мајка. Било је периода кад их данима није чула, а и кад су могли да причају, деца су се пред оцем и баком суздржавала. Више пута су њу питали кад ће доћи у Аустралију, мали су да би схватили шта је посреди - открива извор.

 

- Колико је срећна што ће јој се деца вратити, толико је и забринута. Ноћима размишља на који начин да поступа с њима и како да им објасни шта се све заправо десило. Неће да повреди њихова осећања, опет, деца су јој на првом месту, а Душан је њихов отац. На крају је решила да се консултује са психијатром јер сматра да ће је он посаветовати исправно. Ипак је од синова била раздвојена и патила готово годину дана, а и малишанима није било лако без ње. Сада кад јој се коначно враћају, решила је да све бриге каже стручном лицу и да се на најбољи могући начин избори с предстојећим периодом. Страх ју је како ће се деца адаптирати, али је убеђена да ће уз савете психијатра и њену љубав некако све доћи на своје место.

Иначе, да је више него задовољна одлуком суда, Тања је јавно открила и захвалила свима који су били уз њу све време док је водила битку. 

 

- Моје две највеће љубави, Максим и Ђорђе. Свих ових 335 дана без вас било је узалуд. Иако сам била јако усамљена, некако, уз ваш смех који (упркос физичкој раздвојености од вас) никако није јењавао у мојим мислима и био ми је уједно и подстрек за дан кад вас будем поново видела. Тај глас ми је давао наду. Глас мојих анђела. Само ми знамо како је та љубав између нас чаробна. Нешто што се речима не може описати. Али погледом и осмехом може. Ти моменти кад се разумемо и када не говоримо немају цену. Док се све време од куће до школе држимо за руке... Док ноћима лежимо заједно и смејемо се мојим смешним измишљеним бајкама. Све је то било прекинуто на једно време. Живот није бајка. Бити мајка је Божји позив да будеш борац и учитељ. Када од ученика постанеш учитељ, е то је онда победа. Ви сте моји хероји. Дали сте ми снагу да издржим. Чувам своју радост и трептај у срцу за наше будуће дане - поручила је певачица на Инстаграму.

(курир.рс/блиц Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 0

Оставите коментар