Поповић први пут о скандалу у Гранду: Вањин отац ме молио да је вратимо!

Директор "Гранда", Саша Поповић решио је да проговори о скандалу у "Звездама Гранда", када је такмичарка Вања Кнежевић дисквалификована.

Забава 25.03.2021 | 18:53
Поповић први пут о скандалу у Гранду: Вањин отац ме молио да је вратимо!

"За ових 18 година преживели смо разне нападе. Било је толико музичких такмичења, ми смо одолели свему томе, дошли смо ту где смо. У суботу смо имали најгледанију емисију у последњих неколико година. Оно што је битно да кажем, да смо за све године смо изнедрили толико пуно деце, имена и певача и срећан сам што та деца данас имају своје куће, станове, децу, породице... Те 2014. године појавила се Тања Савић, Славица Ћуктераш, Бане Мојићевић, Стеван Анђелковић. Па после Милица Тодоровић, Рада Манојловић, Дуле Свилар, Динча, Милан Станковић. Потом 2009. све врсни певачи, Дарко Лазић, Јова Стевановић, Топалко, Јелена Косотв, Александра Бурсаћ... Па онда даље Стефан Петрушић, Петар Митић, Милица Павловић, Надица Адемов, Андреана Чекић, па Пријовићка, Грујићка... Не знам како би се радиле музичке емисије да нисмо направили толико нових имена. Гранд је изнедрио милион њих, одржао популарност многим певачима", рекао је Поповић на самом почетку и додао: 

"Преко 100.000 кандидата. Да се не лажемо, данас сви хоће да певају и старлете. За све ово време имали смо преко 200 чланова жирија, и певачи, глумци, текстописци, композитори. У једном тренутку су били у жирију и Цеца Ражнатовић и Александар Вучић, Ивица Дачић, заиста пуно. Прошло је сигурно преко 100 певача. Ова шесторка сада је најбољи жири и људи који имају кредибилитет", прича Поповић. 

Саша се осврнуо на гласине да певачица Марија Шерифовић неће бити члан жирија. 

"Марија, ако ово гледаш, немој молим те да напустиш такмичење. Ма дајте, жири остаје такав какав јесте. У следећој сезони имамо све ново", рекао је он. 

Поповић је истакао да у "Гранду" није честа дисквалификација учесника.

"Немању Стевановића смо дисквалифилковали и Милену Ћеранић због ријалитија. Немању смо вратили, и Милени су увек отворена врата у Гранду. Марија је једном сама дисквалификовала једног такмичара и то се није дигла прашина тада. Ово је сад хаос јер је девојчица од 18 година". 

Он је потом испричао нове детаље о случају Вање Кнежевић, те је истакао да је њен отац молио да се она врати у такмичење. 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-03-25/03252021065022.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="644" />

"Ту се десило да је чланица жирија рекла то што је рекла, да би та девојка после емисије добила на хиљаде порука где су вређали жири. Она је ставила све те најгоре поруке и још им се захваљивала. То је било заиста не примерено, то је било за дисквалификацију. Ми смо је дисквалификовали и увече се јавио њен отац. Један фин човек и рекао је: "Господине Поповићу, шта ми сад да урадимо Вајну да вратимо". Ја сам му рекао да то што је она подржала те поруке најгнуснијег садржаја. Он каже да зна да  је дете погрешило. Сутрадан сам се чуо са чланицом жирија и рекла ми је: "Сале, добро сам размислила, врати је у такмичење. Испашће да сам ја таква и таква". И о томе сам причао са Маријом и таман кад смо размишљали да је вратимо, онда је она ставила на Инстаграм да су "Звезде Гранда" мизогинија, медиокритет и простаклук и написала: "Срећна сам што сам заувек завршила са оваквим видом такмичења. И коментаре су искључили... Све нам је јасно. И може да баци највеће лажи на мене. Ништа ми не представља, али вређати народ који ме подржава....". Она је рекла да је проживела психичко злостављање, па знате ви шта то значи?", причао је Поповић у "Јутру " на Првој телевизији.

"Питао сам чланицу жирија зашто је била тако окрутна, а она ми је одговорила да ју је хвалила у четири емисије, али да би је подстакла да промени тај имиџ. Ово је за Вању Кнежевић највећи маркетинг. Тако је Кеба дочекао на нож Милицу Павловић, кад сам погледао гласове, народ је гласао као луд за њу. Није била фаворит и дошла је до финала, и показало се да је добар певач и велика звезда. Чим неко неког нападне у емисији, тај одмах иде високо". 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-03-25/03252021065048.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="629" />

Како је Курир први писао, такмичари Марије Шерифовић, укупно њих 19 хтело је из револта да напусте групу, због чега им је напоменуто да више неће моћи да се пријаве на такмичење за звезде "Гранда". Поповић је сада потврдио да су хтели да напусте, те је открио да им је речено да, уколико напусте, више никада неће моћи да буду део "Гранда"- 

<имг срц="хттпс://www.ртвбн.цом/стораге/галлерy/2021-03-25/03252021065125.јпг" алт="" wидтх="1000" хеигхт="666" />

"Марија ми је јавила да њених 19 такмичара хоће да напусти такмичење. Одмах су кренули да пишу да је Саша Поповић уценио кандидате. Нисам никог уценио. Рекао сам Марији да им објасни да ако сад напусте такмичење, треба наставити даље такмичење и да више они неће моћи да се такмичити. Неће снимати никада за "Гранд", никад се неће појавити у "Гранду", а реално гледано "Гранд" је највећи промотер. Сад имамо 100 њих, а ја бих и са 20 направио исту гледаност.  

(Курир.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар