Грађани Србије без теста ускоро могу у Црну Гору?

Министар здравства Црне Горе Јелена Боровинић - Бојовић рекла је на састанку у Београду са предсједником Владе Србије Аном Брнабић да су у Црној Гори припреме за туристичку сезону увелико у току и да ће њен приједлог бити да држављани Србије могу да уђу без ограничења и тестова.

Србија 25.03.2021 | 15:27
Грађани Србије без теста ускоро могу у Црну Гору?

Она је нагласила посвећеност Црне Горе развијању билатералних односа са Србијом до најбољег могућег нивоа.

Преносећи захвалност предсједнику Србије Александру Вучићу, Влади, предсједнику Владе Брнабић и грађанима Србије за подршку у кампањи вакцинације становништва у Црној Гори, Бојовићева је истакла неопходност наставка и продубљивања сарадње у овој области, саопштено је из Владе Србије.

Брнабићева је рекла да је Србија у претходном периоду показала спремност да пружи неопходну помоћ сусједима у борби против вируса корона, као и да ће Влада Србије наставити да улаже напоре с циљем заједничког превазилажења ове кризе.

Говорећи о билатералним односима, Брнабићева је истакла да је основно настојање Србије да се они учине што ближим и садржајнијим, а политички дијалог интензивира.

На састанку је било ријечио о билатералним односима и наставку сарадње у борби против пандемије ковида-19.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ноле

25.03.2021 15:25

Напокон једна нормална одлука.А сто је највазније,моци цемо дисати пуним плуцима јер неце бити ових сто су де препали короне...

ОДГОВОРИТЕ