Ева Рас стала на страну Лечића, каже да је унапред на стубу срама!

Ева Рас открила је да сматра да је Бранислав Лечић жртва због тога што су га многи осудили пре него што је осуђен.

Магазин 24.03.2021 | 21:48
Ева Рас стала на страну Лечића, каже да је унапред на стубу срама!

Глумица Данијела Штајнфелд оптужила је глумца Бранислава Лечића да ју је силовао, након чега су реаговали и београдско Више тужилаштво које је саслушало глумицу, али и целокупна домаћа јавност.

"Ја вам кажем да је то позивање на линч, тако је било и са Миком Алексићем, а то блати образ Србије. Мени суде зато што нисам стала на страну жртве, а ја не знам да ли је она жртва. Сада је Лека жртва, Леку познајемо толике године, то сви сугеришу. Сви су њега унапред осудили и разапели на суд срама", рекла је Ева, па додала:

"Нисам могла да верујем када је Мира Карановић рекла је да неће да игра са њим јер је неко поднео тужбу. Читала сам ту тужбу и иако сам у глуми 62 године, ја гледам како бих играла да добијем ту улогу. Не бих могла другачије да је одиграм него да будем лујка. Знате ли шта значи у ауто ме је силовао? Нико не пита како си доспела у ауто? Шта је радио Лека - мало возио, мало силовао?! О чему се ради? Шта значи то да је она снимила разговор? Није то криминалистички филм."

"Знам Лечића откако је имао 5,6 година. Нећу да жртвујем пријатељство. То ће суд да утврди, то није да ми гласамо за кога смо. Мора да се докаже да је било силовања. Ништа ми не значи тај разговор, ко зна одакле је, ми смо глумци, нећу ја да наседнем. Данијелу сам подржавала када је имала филм, зато сам згрожена, она је прочитала неку изјаву где је он рекао да он може све да прими у глумачку школу ђаке који су били код Мике, а она то неће да дозволи. Та жена има 37 година, она га због тога сада оптужује", каже Ева у емисији "150 минута" на Првој.

(Курир.рс фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар