Сека о Власти: Жао ми је што га је однела ова глупа болештина!

Прослављени српски глумац Власта Велисављевић преминуо је данас у болници "Драгиша Мишовић" од последица коронавируса. Глумица Јелисавета Сека Саблић, која је заједно са Властом била део многобројних пројеката, каже да је глумац до последњег тренутка био виталан и да ће га памтити као изузетног пријатеља и колегу.

Магазин 24.03.2021 | 18:33
Сека о Власти: Жао ми је што га је однела ова глупа болештина!

“Увек је било велико задовољство, чак бих рекла и уживање радити са Властом. У задње време сам заиста била у неколико послова, пројеката са њим. Он је био у пуној снази, виталан, иако је био у дубоким годинама. Био је добар, тражен, дисциплинован, одговоран и у најбољем смислу речи добар глумац и колега. Много ми је жао да га је однела ова глупа, одвратна болештина”, рекла је Сека за Нова.рс.

Глумац је хоспитализован пре десетак дана и био је прикључен на распиратор.

Власта се, иначе, вакцинисао против коронавируса 21. јануара ове године.

“Ја сам се определио за руску вакцину, али нисам могао да је примим. Медицинари су ми рекли да она не може да се даје старијима од 76 година, а ја имам 94. Рекао сам лекарима: ‘Хоћу руску због познатог руског писца и лекара Антона Павловича Чехова’. Мислио сам да ће ме разумети, али нико ме, изгледа, није разумео. Мало сам се шалио. Искрено да вам кажем, свеједно ми је која је вакцина у питању. Битно ми је да се заштитим од коронавируса и да будем здрав”, рекао је он раније за Нова.рс.

(Нова.рс Фото: архива)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ММ

24.03.2021 19:45

Лака му земља.Велики глумац и цовјек.

ОДГОВОРИТЕ