Дневник 2 24.03.2021.

Република Српска 24.03.2021 | 18:16
Дневник 2 24.03.2021.

- Још 62 преминулих усљед вируса корона, више од 1.800 новозаражених у БиХ.

- Алармантно у болницама, кажу љекари.

- Власти Српске и БиХ неспособне да се носе са епидемијом вирусом корона, тврди опозиција.

- Протест угоститеља у Приједору.

- МУП Српске поднио тужилаштву извјештај против Ненада Нешића. То је политичка хајка власти против мене и ДНС-а, одговара Нешић.

- Дан сјећања на жртве НАТО бомбардовања Југославије.

БН ТВ

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Рада

24.03.2021 17:39

Господо управу сте често када су питању приговори, али и вама се може наћи хиљаду приговора. Сви знамо да у Бањалуци нестају зелене површине и здрава и развијена стабла, те да се то исправља некаквим садницама којима је потребно две деценије најмање да се мало боље развију. Између тржног центра ,,Делта" и студентског кампуса налази се велика зарасла површина коју очигледно неко сређује што је за поздравити, али уз саму цесту се налазио веома лијеп и потпуно здрав дрворед ораха, јасена и другог дрвећа, које је увелико посјечено, а пријети опасност да се ,,уређивањем " уклони и остатак. Док се у Европи објекти измјештају због дрвећа, у Бањалуци ће почети садити пластично које не би требало ни орезивати. Градоначелниче пошаљи Бегића-револуционара да сними то. Послала бих ово на емаил града, али искрено откад је Радојчић отишао и не реагују на е-маил пошту. Ваљда је то тај нови слободарски дух и бонтон омладине. Ни центар за животну средину не реагује. Због чега? Молим Вас да се ово објави и да се заштите ореостала стабла, јер у граду или су оштећена или су уклоњена одрасла стабла од радова и разних поправки.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

26.03.2021 12:13

Реагују људи из Центра за животну средину, али не можете очекивати од једне групе грађана да буде ултимативни корективни фактор за све. Ако постоји грађанско незадовољство, било да је то појединац или група, па постоје и начини и механизми - односно писана форма, молим лијепо. Ако не пали писана форма, увијек има начина, КО ХОЋЕ. Најлакше је рећи - "ето, нико не реагује". Немојте се увриједити или схватити криво, али најлакше је гањати правду у коментарима на интернету.

Name

Калауз

24.03.2021 17:41

Власт неспособна, а опозиција преспособна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срдјо

24.03.2021 17:45

Незнање+ лаз+лоповлук+корона=људи умиру

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аврам Бакон

24.03.2021 18:15

Ако Балије заједно са Бурлетом направе базу НАТО-а у БиХ бицемо потпуно безбједни од спољнег непријатеља!

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОЛИДУК ДРНД

24.03.2021 18:48

ВИСТЕ СИГУРНО СПОСОБИ ВИДИМ КОЛИКОСЕ БРИНЕТЕ ЗА НАРОД.ВИ ЈЕДИНУ БРИГУ ИМАТЕ СА ДОДИКОМ ДОДИК НИЈЕ КОРОНА ПОТРУДИТЕСЕ МАЛО ЗА КОРОНУ ТОЈЕ ВИСЕ СРАМОТА СЛУСАТИ ОД ВАС САМО ДОДИК И ВЛАДА ВИ ДРГЕ ПРОБЛЕМЕ НЕМАТЕ.?????

ОДГОВОРИТЕ