Јоца Стефановић променио посао због короне: Сад стављам колегама бубице!

Певач Јоца Стефановић, као и већина његових колега, већ годину дана није у могућности да наступа због пандемије корона вируса.

Забава 23.03.2021 | 20:39
Јоца Стефановић променио посао због короне: Сад стављам колегама бубице!

Како Курир сазнаје, он је одлучио да не седи код куће скрштених руку, већ је нашао нови посао. Наиме, Јоца је од пре месец дана тонац у "Гранд продукцији". Како је поред певања доста времена проводио и у музичком студију, где је компоновао за себе и друге колеге, Стефановић је тражио посао у струци, па се обратио челницима своје матичне куће, који су му изашли у сусрет и одмах му дали посао.

Он је задужен за све што се тиче озвучења у студију, па тако намешта бубице гостима у емисијама... Јоцу су све колеге на послу одлично прихватиле и посебно им је занимљиво, што су до јуче они њему намештали бубице и микрофоне, а сада им и он у томе помаже.

Како наш извор сведочи, пре неколико дана на снимању једне емисије, дошло је занимљиве ситуације, када су неки певачи били гости у емисији, па су се обрадовали мислећи да је и он гост заједно са њима. Међутим, када им је пришао и почео да ставља бубице и објаснио да му је то нови посао, они су били у чуду, али им је било драго што се прихватио новог посла.

Јоца је био изненађен позивом Курира. Он је потврдио наша сазнања, истичући да је баш у том тренутку на послу.

- Истина је да сам тонац у "Гранду". Ја и даље стварам музику, али ситуација је таква каква јесте и нећу да седим код куће и да кукам над својом судбином. Супер ми је екипа, такав сам посао и тражио, да је близак мојој струци, верујем да ћу остати овде дуже време.

Стефановић признаје да су колеге одушевљене кад га виде на снимањима и да се распитују да ли има посла и за њих.

- Сви су пријатно изненађени. Питају ме: "Брате, јел 'има неко место и за мене?". Ја им кажем да не знам и да сам тек дошао. Морао сам да предузмем неке кораке. Свим мојим колегама бих саветовао да нађу неку алтернативу, а ако не, седите кући и кукајте. Њима је изгледа певање по корона журкама једино решење, ја то не могу да схватим, али океј, њихова ствар - завршио је певач.

(Курир.рс Фото: Дамир Дервишагић)

Коментари / 0

Оставите коментар