Данас умјерено облачно у већини крајева у БиХ

 У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће у већини крајева бити умјерено облачно, на југу и сјеверу сунчано, а на планинама се очекује слаб снијег.

Босна и Херцеговина 23.03.2021 | 07:20
Данас умјерено облачно у већини крајева у БиХ

Вјетар ће бити слаб до умјерен, сјеверног смјера, на југу умјерена до јака бура, на моменте и олујна, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша температура ваздуха биће од два до осам, на југу до 11 степени Целзијусових, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Федерални завод објавио је наранџасто упозорење за олујне ударе вјетра на западу, југозападу и југу, јачине до 75 километара на час, у периоду од јуче до данас у 12.00 часова.

Температура ваздуха измјерена јутрос: Чемерно минус осам, Хан Пијесак минус седам, Соколац и Калиновик минус пет, Гацко и Ливно минус четири, Мркоњић Град, Дринић, Сарајево и Бугојно минус три, Нови Град минус два, Бањалука, Бијељина, Фоча, Добој и Зеница минус један, Приједор, Рибник, Рудо, Шипово, Бихаћ и Тузла нула, Вишеград, Билећа један, Мостар два, те Требиње три степена Целзијусова. 

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар