Жељко Васић снимио баладу само за њу: Ивана ми је глас разума!

Жељко Васић гостујући у емисији говорио је о музици у доба пандемије корона вируса.

Забава 22.03.2021 | 21:52
Жељко Васић снимио баладу само за њу: Ивана ми је глас разума!

Певач је морао да одложи концерт због пандемије корона вируса.

"Недостаје ми да буде нормално, концерт имам у плану када се све ово заврши. Требало је да се деси са свим епидемиолошким мерама, то би било интимно, сви би седели као у позориштима. Број заражених се стварно повећао, није имало смисла да се прави концерт и подстицати окупљање", рекао је Жељко, па додао:

"Искористио сам слике за спот празног града, мени је овај спот веома емотиван. Ја волим да се крећем, дружим, стално сам на путовањима, али сам успео да проведем квалитетно време са својом породицом. Искористио сам ситуацију на најбољи могући начин, научио сам да кувам, да глумим домаћицу. Кувам све, моји клинци воле медитеранску кухињу. Није ми тешко, променио сам темпо живота."

"Нисам за целу каријеру успео да посветим песму жени, ова јесте. Певач је приповедач, не дај Боже да ми се десе моје песме. Жена ми је глас разума, кад год паднем, када ми забију нож у леђа и када идем ка томе да се разочарам у људе, она ме подигне и каже да ће све бити океј", рекао је Жељко кроз смех о жени која је психолог.

"Свадба ми је била формалност, људи не смеју за то да се везују, морају да се баве суштином", додао је он и открио да се лоше осећа када нема интеракцију са публиком.

Васић је признао да су његова деца талентована за музику, али да се баве и другим стварима.

"Андреја је ишао на гитару, али је он нова генерација клинаца који се баве програмирањем. Већ сада се бави тиме. Моја деца ће имати подршку ако желе да се баве музиком, али ја то не форсирам, мени то нико није наметнуо", закључује певач.

(курир.рс Фото: принтсцреен)

Коментари / 0

Оставите коментар