ОДЛУЧЕНО: Бату Живојиновића премештају из Алеје Великана!

Син легендарног глумца имао важно обавештење за јавност!

Магазин 21.03.2021 | 20:01
ОДЛУЧЕНО: Бату Живојиновића премештају из Алеје Великана!

Син Велимира Бате Живојиновића, Миљко, са сетом је говорио о свом покојном оцу и успоменама које га вежу за родитеље, а потом открио да планира да очево тело премести у Кораћицу где ће почивати поред своје супруге.

- Бата и Лула су отишли 2016. и 2019. године, али су остали заувек уз нас. И сестра Јелена и ја то осећамо иако живимо раздвојени, на различитим меридијанима света - започео је он.

Разговор са Миљком вођен је у породичном стану Живојиновића, где су Бата и Лула су живели целог живота. Миљко је овом приликом признао да се није усудио ни да помери намештај како су га родитељи разместили, како каже, да случајно нека успомена на њих не нестане.

За неколико месеци колико је у београду миљко је планирао да организује премештења тела покојног оца из алеје заслужних грађана у кораћицу крај мајке, али каже да "корона не да да се око отвори".

- Сигурно ћемо пренети посмртне остатке оца уз лулу коју је бата бескрајно волео, чим се скину маске. нећемо то да радимо под овим условима јер не би било достојно његовог живота и дела - нагласио је он.

(Република.рс Фото: Тањуг)

 

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

здравко

21.03.2021 22:54

Једна је Тина.И кад оде на онај свијет,биће легенда кроз своје хитове.

ОДГОВОРИТЕ