Дарко Лазић искрено о колегама, новом послу и корони!

Дарко Лазић говорио је о својој приватности, па и чиме се бави док траје пандемија корона вируса.

Забава 21.03.2021 | 18:21
Дарко Лазић искрено о колегама, новом послу и корони!

Певач је открио да му се свиђа то што је почео да кува пред камерама.

"Више нећу да шишам, после сам морао цело село да шишам (смех). Цео живот сам гурман, сад како не могу да једем, нашао сам решење да ми се очи наједу, иде ми то од руке. Зашто не бих поделио са јавности? Марина ми је то исто рекла, као и наш кум. Нисам ја неко ко воли претерано да прича, али није то толико ни лоше", рекао је Дарко.

Лазић открива да сада има све мање пријатеља, као и да му је слава у једном тренутку ударила у главу.

"Пожелео сам се да имам мало приватности, имам своје људе, свој круг и не желим да га ширим... Много је непријатељства на естради и сујете. Човек који каже да га слава не пукне у главу, то је лаж, изгубиш се, мислиш да си најјачи, најпаметнији, да су ти сви пријатељи, али није то баш тако. Ја сам имао озбиљну опомену, да бих се опаметио колико толико. Не волим да гледам у прошлост", каже Лазић, који је написао песму за свог оца.

 

"Та песма пуштаће се пред крај, биће суза, не знам како ћу је певати", истиче певач.

 

Дарко је истакао да се с годинама умара и да иде мирнијим путем, па отворено говорио о "корона журки" где су га оптужили да је певао.

 

"Нисам певао на корона журки. Мене тамо нико не зове. Ово где сам био, тамо се не узимају паре, ово је било у кругу породице, 10 људи, човек је крстио своје дете, а испало је да сам певао. Нисам добио казну јер нисам певао. Све се прекинуло и крај. Од свих званица Дарко је испао најгори", каже Лазић и отворено говори о сину Алексеју:

 

"Алексеј воли све да једе, још није рекао не. После 10 минута прилази столу. Живо је и здраво дете."

"Човек без циља је празан човек, сматрам да каријера треба тек да иде. Свакако да је циљ и неки већи концерт, али нисам много размишљао", рекао је певач.

(Курир.рс Фото: принтсцреен)

 

Коментари / 0

Оставите коментар