Ера активан на сајтовима за упознавање!

Ера Ојданић (74) нашао је начина да се забави током пандемије коронавируса, али и да буде у контакту са женама макар виртуелно, када већ, како нам је рекао, физички не може.

Забава 21.03.2021 | 13:20
Ера активан на сајтовима за упознавање!

Путем апликације за упознавање фолкер се свакодневно дописује са припадницама лепшег пола које још увек није упознао, али то свакако планира да уради чим прође корона.

 

"За сада само уговарам се*с, до њега још увек није дошло. Надам се кад попусте ове мере, биће и тога. Има свакаквих жена, убијам време, забављам се. То ми је у неку руку блејање за време ковида", објашњава певач.

Каже да му женско друштво недостаје и да једва чека да дописивање замени личним контактом.

"Највише волим када са женом размењујем нежности, а не да јој пишем шта бих јој све радио. Волим дела, а не речи, али сада се само речима могу задовољити. И њу такође", каже кроз смех Ојданић.

 

Будући да је свој ресторан и мотел због привремених мера затворио, а микрофон из истих разлога окачио о клин, осим дописивања са непознатим женама, певач се бацио на пољопривреду.

 

"Имам пуно посла на пољу и око стоке. Свакодневно се тиме бавим и чекам да све ово прође па да се вратим на старе навике и живот који сам водио пре свега овога. Фале ми жене, кафана, музика, се*с ...", каже Ера Ојданић.

(Курир.рс/Ало Фото: принтсцреен)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ја сам опет

21.03.2021 17:28

Касно си сјетио или си се стидио признати пораз-

ОДГОВОРИТЕ
Name

добро јутро

22.03.2021 09:30

Доста је било и ХВАЛЕ твоје а сад доволно да лазете и сјецате се кад је то давно било. Остани позитиван и здрав,

ОДГОВОРИТЕ