Грађани против мјера за сузбијање вируса корона

Велики број Београђана окупио се данас на Тргу републике изражавајући незадовољство због прописаних мјера у борби против вируса корона.

Србија 20.03.2021 | 19:16
Грађани против мјера за сузбијање вируса корона

Окупљени грађани протестују због затварања бројних објеката, а како јављају београдски медији, готово нико од њих не носи маску.

Међу окупљенима су угоститељи и други приватници којима је тренутно забрањено да раде како би се смањио пренос вируса корона, али и бројни противници вакцинације.

Говорници који су се обраћали критиковали су анти-ковид мјере, али је било и оних који су мимо те теме изразили противљење због истраживања Рио Тинта у Рађевини и Јадру, мигрантске политике, глобализма, а дотакли су се и крађе беба.

Скуп протиче без инцидената, уз присуство неколико саобраћајних полицајаца, а саобраћај у околниом улицама се одвија без застоја.

Након окупљања на Тргу, колона је кренула ка Дому омладине.

Претходних дана на друштвеним мрежама појавио се позив грађанима да се успротиве анти-ковид мјерама.

Слични скупови против затварања и анти-ковид мјера одржавају се данас и у пет градова у Хрватској, те у више градова у свијету.

(Срна) 

Коментари / 20

Оставите коментар
Name

Пеки

20.03.2021 18:57

Разум се пробудио. Лудило око затварања и вакцинације мора се зауставити. Људи постојао или не овај вирус, живот се мора вратити у нормалу. Јер не живи се ни од вакцине, нити од неког љекара. Живот не може стати, нити се могу људима ускраћивати права на живот и ост.права. СТОП ЦОВИДОМАНИЈИ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.03.2021 21:55

Ако су такви глас разума онда нам се црно писе!

Name

Подрзавам

20.03.2021 18:57

Мора се зивјети и радити нема друге. Не моземо цуцати у подруму и цекати имунитет. Народ нема ста да једе мора се на улице. А политицари никад гори содома и гомора. Да је среце свуда да изадју и зауставе овај глобалистицки пројекат и операцију цовид. И пројекат запрасивања хемијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Подрзавам

20.03.2021 20:42

Нико не трази да цуците у подруму и цекате. Од вас се тразило и трази да само мало прилагодите свој зивот новонасталој ситуацији. Посто маса размазених, егоцентрицних људи не зели да прихвати нову реалност и прилагоди се, десава се ово сто се десава - да сви масовно оболијевамо. Сто сте ви висе размазени, они који су задузени да вас лијеце и воде морају све висе да вас затварају. Буните се, мени не смета, али колико год се ви бунили вирус не мозе нестати због протеста. Само га висе сирите, сто це довести до вецег броја болесних и нових затварања. Али ви сте превисе заузети гледањем у небо одакле вас запрасују, па немате времена за мало логике...

Name

Маx за @Подрзавам

20.03.2021 22:04

Свака цаст на коментару!Невјероватно је колико у овом народу има себицних,егоцентрицних и бахатих особа који својим примитивним понасањем само доприносе сирењу вируса.Због таквих многи недузни умиру и због таквих це нам увести јос строзије и ригорозније мјере.

Name

Хм

21.03.2021 06:49

Друзе овоме нема краја јер је ово операција и пројекат а не зато сто се људи разбољевају. Васа логика је типа нецу возити ауто јер народ гине у саобрацајним несрецама. И јос несто лоцкдоwн се не мозе користити као техника заустављања микроба. Лоцкдоwн је промовисан као бајка из Кине од стране дубоке дрзаве да би глобалисти могли реци ето кина се изборила са вирусом. То је техника унистења економије у циљу постизања глобал ресета. Клаус Сцхwаб је одавно утврдио како им је потребна глобална криза коју це искористити за ресет, све вам писе на wорлд ецономиц форум сајту, али ви само пратите масмедије и нецете да погледате измедју редова. Тај вирус је мање битан оно сто је битно је засто је направљен.

Name

Гоонер

20.03.2021 19:29

Ово све треба евидентирати и одвалити новцане казне да се за главе хватају, гдје год да се десава, било која дрзава, град. Док умиру доктори, интелектуалци, млади ови раде на сирењу болести. Плус у слуцају да се јаве у билницу због ЦОВИД-а ставити као задњи приоритет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Горане, јес то ти?

20.03.2021 20:38

Теорија завјере не постоји вец само пракса завјере коју зивимо,наравно да ковид постоји али треба о њему да се говори једном мјесецно на задњим странама новина у билтену сезонски грип....а не да се унистава цовјецанство ограницава узима право на зивот због тзв.003% преминулих 1% обољелих...

Name

Хм

20.03.2021 20:44

Па ако не могу радити нек затворе и они болнице и кљуц у браву. Ја им могу и потписати да им нецу доци али нецу ни плацати за здравствено. Цим затразе. Нас зивот и смрт је резултат Бозје воље. А кад смо код лијецења Бозе ме прости знам висе људи који су умрли од експерименталних хемиотерапија него од канцера. Они су сами помогли овај цовид пројекат стварањем огромне панике јер је таква глобалистицка агенда. На тај нацин су препласили народ и људи трце на појаву прве температуре. Наравно грипе нема јер носимо маске а короне има јер маске не носимо. Сад се јос пелцују експерименталним вакцинама о којима наси доктори ниста не знају нити су могли уцити јер је то нова мрна технологија и кад се поцну разбољевати од вакцина опет це народ бити крив.

Name

Ноле

20.03.2021 20:48

Ре гоонер:ста лупас ти,ко ради на сирењу вируса.Сто не би велики број заразених послије Ускрса,Нове године,Бозица...сто не би велики број заразених поцетком фебруара,с обзиром да је тад највеца гузва била на скијалистима,за ста највисе окривљујете нормалан народ(додусе,из зависти и љубоморе)...Ево прати за пар дана хоце ли нагло скоцити број заразених у Србији,јер,побогу,нико није носио маску медју окупљенима.Па наравно да неце,теле једно,али стисни петљу па се јави с коментаром за десетак дана.Једва цекам да ти видим име у коментарима...

Name

Глагол

21.03.2021 06:29

То су људи са мозгом који сами могу да провјере за себе нису малоумници разумијеш то што си ти имбецил испраног мозга који се информише преко телевизора то је твој проблем вакциниши се што прије јер што прије такви поцркају прије ћемо напријед

Name

киза

20.03.2021 19:33

Ови људи дефинитивно нису нормални. Ако неће да се вакцинишу, не морају јер их нико не тера. Али и поред овога волео бих да знам колико је међу њима (сигурно не мали број) који су стекли имунитет (било да су прележали корону или да су примили обе дозе вакцине) па сада изигравају хероје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

20.03.2021 19:40

Многе земље не само Београд... Њемацка,Енглеска,Аустралија око 40 земаља укупно ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

В21

20.03.2021 19:44

БОЗЕ ТЕБИ ХВАЛА!!!!НАРОД СЕ ПОЛАКО БУДИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.03.2021 22:07

Народ се не буди него народ све висе умире од короне због бахатих и себицних идиота који у зивоту не постују никаква правила.

Name

Ре

21.03.2021 11:10

Ре...ТАКОГ ТИ ЗДРАВЉА КАД ВЈЕРУЈЕС У ТО.. ПОЗДРАВ

Name

У БЛ

20.03.2021 20:06

Бања лука је пуста у вецерњим сатима . Руси врше дезинфекцију улица и тјерају Корону .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре У БЛ

21.03.2021 06:31

Мозда то запрасивање из ваздуха није ефикасно по мисљењу свјетских егзекутора па поцели запрасивати и са земље! Какви Руси, то раде наси издајници и убице јер су уцијењени из ММФ-а!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алукард

21.03.2021 07:41

Хвала Београде! Коначно неко да устане против претјераних мјера!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зијад

21.03.2021 09:11

Све ове мјере немају везе са некаквом грипом коју су кабалисти назвали корона,овим се иде на то да се укину цовјецанству сва права тј.да се уцине робовима.

ОДГОВОРИТЕ