Гранична полиција ухапсила пет лица по потјерницама

Гранична полиција БиХ ухапсила је пет лица на више граничних прелаза након што је утврђено да су за њима расписане потраге судова и полиције, међу којима је и она због издржавања затворске казне.

Босна и Херцеговина 18.03.2021 | 21:37
Гранична полиција ухапсила пет лица по потјерницама

Држављанин БиХ чији су иницијали М.М. /56/ јуче су на прелазу Попови ухапсили припадници Јединице граничне полиције Бијељина након што је утврђено да га потражује бијељински Основни суд ради издржавања затворске казне.

Овај држављанин БиХ контролисан је на изласку из БиХ, а послије хапшења је предат припадницима Окружног центра судске полиције Бијељина.

На граничном прелазу Градина на улазу у БиХ данас и прије два дана ухапшена су двојица држављана БиХ на основу расписаних потрага.

За лице чији су иницијали Н.А. /28/ установљено је да га потражује Кантонално тужилаштво Зеничко-добојског кантона због кривичног дјела обмана при добијању кредита или других погодности.

Из Граничне полиције БиХ су саопштили да је за Ј.М. /37/ потрагу расписала Полицијска станица Лауш због кривичног дјела утаја.

Лице Н.А. је предато Судској полицији Оџак, а Ј.М. припадницима Полицијске станице Лауш.

Њих су ухаписли припаници Јединице граничне полиције Градишка.

На уласку у БиХ на граничном прелазу Велика Кладуша ухапшен је мушкарац чији су иницијали Х.Т. /24/ након што је установљено да је за њим Полицијска управа Приједор расписала потрагу због тешке крађе. Он је јуче предат припадницима Полицијске управе Приједор.

Припадници Јединице граничне полиције Зворник ухапсили су у уторак, 16. марта, држављанина Србије чији су иницијали Д.К. /50/ кога је зворнички Основни суд потраживао због тешке крађе.

Ухапшени је контролисан на изласку из БиХ на граничном прелазу Зворник и предат је припадницима Полицијске станице Угљевик.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ТЕШКО НАМА

19.03.2021 02:19

КАД МИСЛИТЕ ПОХАПСИТИ КРИМИНАЛЦЕ ШТО СУ ОПЉАЧКАЛИ И УНИШТИЛИ БОБАР БАНКУ ПАЛОВИЋ БАНКУ СРБСКУ БАНКУ ИТД ИТД...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владо

19.03.2021 07:32

Тацно хапсе бједу и препадају народ да ненапуста дрзаву оде им народ и омладина срам да их буде