Донација у износу од 40.000 КМ

Свечаним уручењем донације у износу од 40.000 КМ озваничен је наставак осмогодишњег пријатељства између компаније Бинго и СОС Дјечијих села БиХ. Као најбољи пријатељ СОС породице маме Амире, Бинго ће обезбиједити сигурно и здраво одрастању дјеце у породичном окружењу, уз родитељску љубав. Дио донације бит ће усмјерен и на подршку социјално угроженим породицама из Програма јачања породица.    

Босна и Херцеговина 18.03.2021 | 14:38
Донација у износу од 40.000 КМ

Наставак сарадње озваничен је потписивањем уговора о донацији између извршног директора за бизнис операције компаније Бинго Едина Ибрахимовића и националне директорице СОС Дјечијих села БиХ Миреле Груентхер-Ђечевић.

„Из године у годину наше пријатељство поприма све емотивнију димензију. Радујемо се данима проведеним са тимом СОС Дјечијих села БиХ, те се трудимо да осим ове донације континуирано пружамо подршку кроз све наше пројекте кроз које је то могуће. Ове године, осим СОС породици маме Амире, донирамо и 8.000 КМ за подршку Програму јачања породица.

Током 2020. године урадили смо мноштво пројеката са нашим партнерима у које смо укључили СОС Дјечија села БиХ, а ту праксу планирамо наставити у будућности.

Осим финансијске подршке, увијек нас радује када се нашем колективу придруже млади који дочекају пунољетство у СОС селима, а свој каријерни пут потраже у Бингу.“, рекао је Един Ибрахимовић, извршни директор за бизнис операције компаније Бинго.

У СОС Дјечијим селима БиХ морају осигурати да тренутна ситуација не остави трајне посљедице на ментално здравље, досадашња постигнућа, образовање и припрему за успјешан самостални живот дјеце и младих. Утолико је и подршка пријатеља и донатора од великог значаја.

“Континуирана подршка у одрастању дјеце без родитељског старања изнимно је важна, посебно у сегменту очувања менталног здравља, развоја дјеце као и детрауматизације у периоду социјалне изолованости дјеце од њихових вршањака.

Наш најбољи пријатељ, компанија Бинго, годинама подржава нашу мисију да свако дијете треба одрастати у здравом окружењу, у оквиру породице, уз родитељску љубав. Дугорочне породичне везе и дугорочна права пријатељства су оно на шта смо јако поносни у СОС Дјечијим селима БиХ, а сигурно да пријатељство са компанијом Бинго јесте једна снажна повезаност.

Хвала им од срца што годинама препознају породицу као стуб друштва и чине нашу заједницу јачом. “ истакла је Мирела Груентхер-Ђечевић, национална директорица СОС Дјечијих села БиХ.

Бинго ће са 32.000,00 КМ донације осигурати све оно што је потребно током године дана за живот петоро дјеце која одрастају у СОС породици маме Амире. Са додатних 8.000,00 КМ донације бит ће пружена помоћ социјално угроженим породицама из Програма јачања породица кроз њихово оснаживање и јачање родитељских вјештина, како би биолошке породице остале на окупу.

Више информација о раду СОС Дјечијих села БиХ и како помоћи можете сазнати на страници www.сос-дс.ба.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Маја

18.03.2021 17:17

Свака цаст Бинго . Таман сам помислила да кладионице И коцкарнице као Моззарт промовису себе као озбиљно предузеце. Мало јабука И банана И који дрес....И додјите да се коцкамо!

ОДГОВОРИТЕ