Иван открио дуго чувану тајну из младости!

Певач Иван Милинковић, иако нема наступе због тренутне ситуације, вредно ради на песмама за свој први самостални цд. Иван је публици представио нову песму ,,Сива магла", за коју је урадио и екранизацију.

Забава 17.03.2021 | 20:39
Иван открио дуго чувану тајну из младости!

 У званичној изјави за медије, поводом нове песме,  певач је истакао:

,,Најјаче љубавне песме, увек су биле оне, које су говориле о патњи због неузвраћене или забрањене љубави! Имао сам пре много година ситуацију, коју описује стих песме  ,,За другог те мајка удала"! Мајка моје тадашње девојке је  рекла: ,,Ћеро, мани се ти музичара и естраде, такви никад нису код куће. Гледај неко сретније решење, неког инжењера који је на послу од 7 до 15х!  Тако је и било, мајка је удала за другог!

Када сам чуо текст песме, схватио сам на прву да је изашла у даху од аутора, јер је и сам имао слично искуство.  Свако или скоро свако, може да се пронађе у теми коју песма описује! Када сам чуо комплетну нумеру, без певања, схватио сам да имам песму која има прелепо ,,лице"- физиономију ( као лепота девојке, заокружена у сваком смислу).

На прво слушање, песма је постала моја! Тиме ми, није изостала ни инспирација, да је донесем на себи својствен начин! Нећу лицитирати о њеном будућем успеху, надам се, да ће имати одличан пријем код публике и музичара уопште".

Сигурни смо да ће многи, пронаћи причу свог живота, у овој песми. Једно је сигурно, Иван је остао веран квалитетној музици и интерпретацији, а публика  остала верна њему - као солисти.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар